Followers

Saturday, August 27, 2011

Kad Raya untuk Saya :)


Assalamulaikum semua :)

Selamat pagi then selamat bersahur ye . Waaaahhhh . Tinggal lagi 3 hari aja nak habis puasa . How preparation for Hari Raya .?? Sudah beli baju raya ke ?? Warna apa ?? Macam sha insyaAllah petang karang baru nak pergi shopping . Hehehe . Warna apa tu ta decide lagi . Tengoklah nanti grab aje . Alang-alang jadikan baju ke kelas ta lama lagi .

Hari ini sha bagun awal , sebab sha rasa dah agak lama tidurkan . Then , after sha mandi , abah cakap ada kad raya untuk kamu . Wahhh , teruja sebab i think dah tahu kot sapa yang bagi . Wow !!! from Muar babe . Then , sha bukak , jatuh duit raya . Note RM5 . Hehehe . Thanks Am . Actually , sha ta kenal Am ni face-to-face . Yup , maybe dia berkawan with one of my friend then sha know him at FB . Then , hari tu sha ade baca update dia pasal dia nak bagi kad raya . Then , he chat with me , and ask ' Sha nak kad raya ta ? Nanti bagi alamat ye ' . Dah orang offer . Sha pon bagi . Tarrrraaaaaaaa . sudah sampai pon kad raye dia . 

 Thanks a lot Am . For this kad raya and Duit raya 2011 . InsyaAllah , raya tahun depan sha pulak akan bagi kad untuk awak . Thanks (.n_n)Y


p/s : Korang pon dapat kad raya ta tahun ni . Jom kongsi yukk :)

0 comments:

Post a Comment