Followers

Tuesday, August 16, 2011

Header buatmu


Assalamulaikum :)

Hye . How dengan berbuka ?? Mesti banyak lauk ni . Kongsi sikit . Hehe . Selamat berbuka ye . By the way , sha agak kebosanan pagi tadi , sha terjah blog cikgu math masa sha teknik dulu . Weewit . Jangan ta caya . He also have blog . Cayalah sama cikgu . Ehemm berkenalan dulu nak ? Tuan blog bernama Norazman Abdullah . Asal Kota Bharu , Kelantan . Ehheeem dah kahwen ye . Also dengan cikgu jugak . Sudah jodoh kan . Cikgu dengan cikgu . Ohh kalau sha , banker dengan banker . Opssss . !!! heheh . Anak dah 3 orang . Semua comel . Blog cikgu sha banyak mengenai kisah hariannya and also luahan sebagai seorang pendidik . Luahan tu kene ambil feel sikit . Kawan-kawan bukan senang nak jadi seorang pendidik .

Agak kebosanan so , sha create header for him ^^


Dulu masa teknik , sha belajar dengan dia subjek math . Sangat strict , but dalam kelas jer . Kat luar biasa . Senyum aja orangnya . Biasalah , bagi sha normal cikgu tegas ni untuk mendidik anak bangsa . Kan cikgu . Sha dulu pon banyak kali jugak kene marah sebab math asyik dapat markah rendah aja . Tension juga . But thanks also my BFF Zulaika and Nia koz sudi ajar aku math . SPM Alhamdulillah B3 . Okeylah sebab belajar last minute . Thanks cikgu jugak . Dah masuk U ni kena bangkit sikit sebab kat sana semua budak pandai . Yesss at last dengan usaha tanye kawan-kawan seperjuangan i got A . Yeeepeeeee ^^ sapa ta happykan . Actually math senang . Rajin buat latihan and math bukan untuk dihafal formulanya .  

Ohh , Thanks cikgu dengan kata-kata ni . Sangat terharu :)



p/s : Singgah tau blog cikgu sha . SPEAK ON MIND
p/s/s : Siapa nak kongsi cerita pasal sekolah dulu , boleh share kat comment . Nanti sha BW . hehe ^^

2 comments: