Followers

Tuesday, August 2, 2011

Previous Weekend Dengan Tersayaaaaaaang ^^


Assalamualaikum :)

Hai semua !!! Sehat ?? Sebelum tu sha nak mintak maaf update pasal ini . Bukan nak buatkan sesapa terliur but just nak kongsi cerita yang ta seberapa . Actually , sha yang ajak abah makan Pizza Hut sementara adik ada kat rumaaaaah . Opsss , by the way , adik sha every week balik rumaaah sempena Ramadhan ni . Yaaaaahooo !!! . So , ta adelah sha bosan sangatkan .

Then , sha gerak dengan abah and adik pas asar . Sangat cuak even sha dah ada lesen but still lagi takut nak bawak kereta . But abah paksa Sha bawak . Hahahaa . Sampai bandar , sha parking baik punya . Sangatlah jauh dengan Pizza Hut . Seriously memang that day banyak kereta . So , abah dah start membebel parking jauh . Heheeh . Sampai pizza sha order set meal no 4 . Untuk 4 orang makan . Sementara tunggu akak tu siapkan order kitaorang , kebetulan pulak sha ni memang pergi mana-mana bawak kemera then snaplah . Pedulikan orang nak cakap apa . Hak individu kan . ^^V



Ni candid from my sis . Dia yang snap . Buruk nooo sha makan mushroom soup nieyh . Bukan apa shodaaaap . Abah cakap , makan ni setahun sekali jer . Hahaha . Lawak betul :)

Yuuuuppp ! this is my little sis . Jangan salah faham . Dia adalah seorang perempuan yang terlalu addicted dengan Justin Bieber . Nak kata JB hensem ta jugak but seriously tetiba jelous pulak JB dengam Salena Gomez . Kahkahkah :D

Sudah melantak bagai kat Pizza Hut , sempat lagi ajak abah snap depan rumah . Padahal abah dah lambat nak ke masjid but abah melayan dengan kerenah kitaorang .
Thanks a lot abaaaaaaaaah . Sayang abaaaaah . ^^


Sha and Abaaaaah
Adik dengan Abaaaaah ^^


Korang jangan lupa . Sesiapa yang rasa nak berbuka lain dari yang lain , print coupon ni untuk dapatkan pizza and Garlic bread ni k . BUT DELIVERY AND TAKE AWAY ONLY .




p/s : Selamat Berbuka ye ^^

4 comments:

  1. shodappp!!!! ni buat kan akak lapar ni. x baek tau

    ReplyDelete
  2. @amilinhussin

    hahahaha . laaaaa . sorry sangat2 , nanti mam pizza ye berbuka t . lalalaaaa

    ReplyDelete
  3. @qayyum j-me
    hehehe memang sedap . lebih2 lagi time puasa nieyh ..

    ReplyDelete