Followers

Tuesday, August 2, 2011

Segmen : Bombay Nak Taw Sukan Kegemaran Aku..



Assalamualaikum :)

Hye semua !!! Sebelum tu sha nak mintak maaf kat Bombay sebab last minute sha baru nak join . Sha baru teringat yang Bombay ada ajak join this segmen . Now , sha sahut cabaran . Hehehe :) Ceeehhhhh , macam extreme aja .

Nak join SINI

Okeyh , pada 25 Mac 2011 , kitaorang ada join Family Day for Business Society di mana setiap part / sem kena ambil bahagian . So , sha join Bola Jaring . Its one of my favourite game sebab rules dya ta banyak . Jangan gerak kaki dapat bola , jarak defend ta lebih dari 3 kaki dan sebagainya . Tipu kalau girls kat luar sana ta pandai main bola jaring . Hehehe . Dengan kelebihan yang ada pada sha , iaitu tinggi , sha selalu decide nak main posisi defend iaitu GD or GK . GD and GK tu apa ??? Goal Defend and Goal Keeper . That time sha amik GD sebab konon ingat stamina badan ni macam time sekolah rendah dulu . Eheeem , darjah 6 dapat anugerah KOKORIKULUM TERBAIK 2001 . But ta sampai half .. dah semput . heheheehe .

Berlatih dengan bersungguh-sungguh . Sha yang kai baju putih ^^

Esoknya , perlawanan pon bermula . Syok sebab bagi sha ni first time sha join family day sebab sebelum-sebelum ni hampeh selalu balik rumah time weekend . So , naklah ada kenangan dengan UiTM Jengka ni . Alhamdulillah , my gang FULLYPOP menang JUARA . Apa yang paling best dak-dak part 6 lelaki also bagi support kat kitaorang . Yelah asyik kitaorang aja yang pergi support diorang main bola . So , ypur turn ye hensem-hensem semua . ^^V . Thanks alot yang sudi turun padang bagi support . Then , sorry ye adik-adik yang lawan kitaorang ada main kasar ke apa ke , SORRY sangat . Ada peristiwa kelakar . Masa sha main untuk half pertama , ada dak laki tegur sha , 'Sha , ko nak main bola pon janganlah sampai pakai makeup . Pipi nak merah je '. Malu tau . Bukan apa , kulit sha ni ta boleh kena panas . kompem merah . Time main hari tu pulak cuaca cantek pulak kan . Thats why jadi macam tu .

Dibelakang : Suhana (WA), Ayu (GA), Sha (GD), Atul (GS), Zura (WD), Naema (C)
Duduk : Hafizah (GD 2) ,Ekin (GK), Latifah (WD 2)

TAHNIAH buat FULLYPOP sebab menjuarai bola jaring inter-part
Business Society 2011 . ^^V

p/s : Bombay hope suka bace . Hehehehe

6 comments:

  1. Wahhh...suka2..hehe..ty sudi join..bola jaring nie kiranya macam bola sepak la kan..bola sepak sinonim dgn lelaki..and bola jaring sinonim dgn perempuan..hehe..ye daK??:)

    ReplyDelete
  2. @bombay

    yelaaaah . heheeh . kire sinonim sgtlah tu bagaikan musik dengan lagu . ekh ye ke ??? hahahaha

    ReplyDelete
  3. irama dgn lagu la..hehehe...

    list yg join dah ada dah..if nk usha member lain, jom..;)

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/segmen-bombay-nak-taw-sukan-kegemaran_02.html

    ReplyDelete
  4. @bombay

    hahahahaha . ala rock sikit . keh3 . okeyh dah roger sikit . thanks bombay

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan dan salam ziarah daripada kancil....

    kalau sudi singgahlah ke blog kancil

    ReplyDelete
  6. hebatnya! saya pernah main sekali tapi jadi C je. haha :D

    p/s : datang dari segmen bombay :)

    ReplyDelete