Followers

Saturday, August 6, 2011

Manja VS Agak Manja


Assalamualaikum :)

Hye semua !!! Eheeeeemm , sementara nak tunggu berbuka ni , saja nak menggedik update entry . Actually , sha banyak dapat soalan kenapa nampak manja dengan abah ?? Memang ta rapat dengan mak ye ?? Yup , secara lumrahnye kalau kita tengok anak perempuan mesti rapat dengan abahnye . Anak lelaki mesti dengan maknye . So , samalah dengan sha . Tapi ta bermaksud sha ta rapat dengan arwah mak dulu . Memang sha akui sha rapat dengan abaaaah even kadang-kadang ada jer kitaorang gaduh anak beranak . Yelah , masing-masing ade pendapat sendiri . Gaduh pon ta lama . Sekejap aja . Ekhhhh , dah macam couple pulaaak .


No wonderlah sha rapat dengan abah sebab sha kan da ta ade mak . So , tempat sha mencurahkan kasih sayang , mintak nasihat semua kat abah dah sekarang ni . Kalau dulu , masalah sha selalu kongsi dengan arwah mak . Nak ikutkan sha memang takut kalau nak kongsi dengan abah . Abah dulu garang . Hehehehe . Tapi sekarang dah ta da . Maybe dah pencen then dah ta stress dengan kerja dah kot . Dunnolah plak .


So , sha pergi mana-mana sha dengan abah jelah . Itu yang nampak sha manja lebih dengan abah kot . So , ta kisahlah manje dengan sesapa pon . Abah ke , Mak ke , Kakak ke , Adik ke , Boyfriend ke ?? Opsss ada ke .. Janji kita disayangi dan menyayangi sesama makhluk kat muka bumi ni .


Sayang Abaaaaaaaaaaaah ^^
Abah lah ABAH dan Abah lah jugak MAK bagi sha .


Selamat Berbuka (^_^) Y

p/s : kalau korang rapat dengan siapa ??? Kirim salam buat keluarga semua blogger di Malaysia .

14 comments:

  1. sporting paklang amik gambar depan laptop gitu

    ReplyDelete
  2. kita pun rapat ngn papa kita. Hehe.. Memang pmpuan rapat ngn ayah kot.. Papehal ngn ayah, nk bodek pun ngn ayah.. Hehe. Tp if ada prob, nk share anythin msti ngn mama.. :)

    ReplyDelete
  3. @Nurul Liyana

    owhhh samalah . kalau dulu anything bout feeling or yg jiwang2 mesti ngadu kat arwah mak . tapi now , terpaksa kongsi dgn abaaah jugak . kalau ta kat dia nk luahkan kat sape lagi

    ReplyDelete
  4. rapat dengan dua dua.kalau boleh dengan mak ayah orang lain pon kite nak manja manja.ceitttt.

    ReplyDelete
  5. @amilinhussin

    hehehe . biaselah kak . saje buang masa . heheheh

    ReplyDelete
  6. pak cik pown layan webcam jugak..
    sweet.

    ReplyDelete
  7. @saya_arief

    saje melayan anak dia sorang nieyh . btw thanks :)

    ReplyDelete
  8. GILA COOLLLLL ABAH AWAK.

    #kita ada buat contest. feel free join k...

    http://khadijahamshah.blogspot.com/2011/08/contest-create-header-khadijah-hamshah.html

    ReplyDelete
  9. hehe..ana rapat dengan mak..tapi 2 2 sayang...<3

    ReplyDelete
  10. hikhik rock n roll bersama ayah yee :)

    ReplyDelete
  11. sweetnya korang anak beranak...hehehe
    sonok nengoknya...

    ReplyDelete