Followers

Saturday, August 6, 2011

Get Your Dream Pink Party By LIPICE


Assalamualaikum :)

Hye semua !!! Dah sahur ?? Hmm , actually kat sini sha nak bebel pasal LIPICE MALAYSIA ada anjurkan PINK PARTY buat fan lipice . So , siapa nak join ?? . Meh sha terang sikit . Apa yang sha tahu , just create event korang nak janji tema pink . Ta kisahlah prom night ke , garden ke . Ikut suka korang . Dah siap kenalah submit kat wall Lipice sekali dengan description yang korang nak . But semua kenalah ikut apa yang LIPICE MALAYSIA -PINK PARTY nak . Kalau rasa nak join

Jangan bimbang jangan takut , if menang atau kalah Lipice still bagi tiket untuk join party si pemenang . Ta caya .?? Tengok admin Lipice cakap apa . ( Refer dalam kotak merah ye ) ^^V



p/s : Jangan lupa vote kawan sha Que Othman - LIPICE CATS LOVER PARTY
Good Luck Q ^^

4 comments:

  1. macam nak join tapi x pandai la nak create event nih...

    ReplyDelete
  2. @amilinhussin

    akak hentam aja . syarat semua ade kat LIPICE MALAYSIA . nanti dapt jumpe lisaaaa comel tu ^^

    ReplyDelete
  3. tq sha!!nanti ade rezeki boleh kite jumpe dlm contest lipice lepas2 ni :)

    ReplyDelete
  4. @~Queen Q~

    yup2 . Q kalo menang resrvekan baju T kucing tu kat sha tau . comellah .

    ReplyDelete