Followers

Tuesday, August 9, 2011

Buah Doyan + Kasut Kuning + Seluar Tido


Assalamualaikum :)

Hye semuaaaa !!! How your puasa meyh ?? Okeyh ka tarak okeyh ?? Hope semua happy-happy aja ye . Actually , dah lama nak update story ni but something menghalang . Tapi hari ini disebabkan ta tidur lagi , sha update untuk korang . This story last 2 weeks . Yang mana ada musim buah kejap kan . So , kebun kat belakang rumah sha ni , ta membuahkan hasil yang banyak macam tahun-tahun lepas but alhamdulilaaaaaaah dapatlah rasa buah doyan ( durian ) ni . Sapa suka makan buah doyan ??? Angkat mulut . Hahahahaha

Maaf abah agak seksi disitu . But still tutup aurat rasanya :)

Actually , sha kurang makan buah doyan ni tapi kalau yang hasil kat rumah ni so far boleh lagi kot . Sha lebih suka makan buah manggis . Wowwww !!! sedaplah pulak kalau amik sendiri makan fresh-fresh bawah pokok kan . Before puasa ritu , abah ajak pergi sendiri mencari mana tahu ade doyan yang jatuh . So , abah suruh pakai 'boot' kuning ni supaya bak kata dia ' Nanti kaki anak abah ni ta luka . Kat belakang tu banyak pokok senduduk so tajam-tajam . Nanti luka sian anak abah ' . Wow !! caring tau . Makanya sha pakailah kasut ala-ala Phua Chu Kang ke kebun . Ehemmmm !! sapa perasan seluar yg sha pakai tu . Even seluar tidur but time tu dah mandi ye . Hehehehehe

Ada hati nak jadi model . Kah3 . Saje posing bersama buah doyan . ^^

Thanks for reading . Selamat Berpuasa ^^

6 comments:

  1. nak kasut tu jugak! nak kaler pink!

    ReplyDelete
  2. @~Queen Q~

    cari jugak my dear warna pink . but ni arwah mak punye . dye rajin pg kebun ngn abah . hehehe

    ReplyDelete
  3. hantar la umah sedara mara sket doyan 2..:p

    ReplyDelete
  4. nice one. hihi. suke gile doyan.

    ReplyDelete
  5. @amilinhussin

    heheheh . kak dah habis daaah . next time ye . insyaAllah :)

    ReplyDelete