Followers

Monday, August 15, 2011

Dulu dan Sekarang . erkk :)


Assalamualaikum :)

First of all , sha nak mintak maaf sebab deactive blog sha . Bukan sebab bosan ke ape , but renovate sikit . Yelah bulan puasa ni selain beramal ibadat , sha pon meluangkan masa mentelaah blog ni . Thanks yang sudi jadi follower . Thanks jugak yang ajak join contest / GA / or bloglist , sha cube ye .

Then , perasan ta ade perubahan . Yeaaahhh dari belog serba pink , kini menjadi belog serba purple . but not totally lah . still ade pink rite ?? hmm memang ta boleh pisahkan sha dengan pink . Hehehe .


Header sebelum ni . Muka nampak tembam . Hehehe . Bile nak kurus ye ?? ishhhh ^^


Header sekarang . Hmmm macam ade something wrong . But dunno . Ta puas hati lagi ini . =.=

Header baru ni , sha amik masa 2 hari . Sebab sha banyak kali buat . Ade jer ta kena . Yelah belog kite sendiri kan . mesti nak buat sungguh-sungguh . Mana better . Before ke after ??


10 comments:

  1. header yg skrg better lg.. cntk..^_^
    jmpt la ke blog sy..^____^

    ReplyDelete
  2. cantekk lah :)

    wa punya dah berkurun tak bertuka..huhu

    ReplyDelete
  3. smart..law stroke color lagi menyerlah mesti tiptop..:)

    entri baru
    http://pendambamawar.blogspot.com/2011/08/di-sebalik-spongebob-squarepant.html

    ReplyDelete
  4. @Najwa Anuar ™


    wawa g gempak . sha saje je ni . busan nothing to do . hehehe

    ReplyDelete
  5. @Pendamba Mawar

    yeke ? orite akan cube lagi . hehehe
    thanks ye

    ReplyDelete
  6. Emmmm..nice blog..cikgu dah follow..keep up ur good work..boleh la cikgu berguru ngan sya, cikgu baru sangat dalam alam blogging ni, banyak benda lagi tak tahu:-)

    ReplyDelete
  7. @speak on mind

    boleh aja cikgu . ape yg saya mampoo sy tolong ye .. btw nk buatkan header blog ckgu . nanti sy buatkan :))

    ReplyDelete