Followers

Tuesday, July 5, 2011

Tayangan Perdana SEKALI LAGI - Meet LISA SURIHANI



Assalamulaikum :)

Hye semua !!! Kali ini sha ada masa then ada mood nak update pasal Tayangan Perdana Sekali Lagi. Ala yang sha menang kat Fanpage LIPICE baru-baru ni. So far, best sangat sebab ni kali pertama menang contest sebegini. Then, sha ade ajak kawan sha iaitu Nur Idayu. Dia ni dak U sha dulu. Yelah sha nak balas lah jasa baik dia sebab kalau roomate sha balik then sha tinggal sorang, sha selalu suruh dia temankan sha. Kadang-kadang dia ni kelakar.Means buat hati sha senang nak berkawan ngn dia.Thanks Ayu cause sudi nak hangout dengan aku.Yeahhh !! Let begin..hehehe :))

Actually, Ayu follow shasampai ke rumah akak kat Kelana Jaya. Bukan apa nanti senang gerak sama-sama. Sha bertolak dari rumah dalam pukul 4.30 macam tu. Yelaaaahh, keluar awal pon nothing. Ta ada niat nak shopping ke ape. Butttttt ... sha ada beli wedges from Balalaca.Comel sebab ada bunga2 warna pink. huhuhu~~ Then sampai Times Square, meet Ema then lunch sama-sama kat Station Kopitiam.


Dah masing2 kekenyangan, Sha, Ayu dan Ema teruskan ke destinasi ke Pavilion. Bukan jauh mana pon.Ta payah nak mengada amik tren so kitaorang jalan kaki aja. Jimat. hehehe :) Sampai-sampai dah ramai yang beratur for register nama kat kaunter LIPICE.. Nak story sikit.apa yang sha perlu tunjuk nak dapatkan pass masuk:
Sha perlu print e-pass tayangan
Ada resit pembelian barangan Lipice + tunjuk product yang kita beli tu

If ta ade, ta dapatlah nak join bersama-sama tonton ini cerita :)

Yeeeeaaahhhhh !!! Dah dapat pon pass tayangan. Then snap2 gambar adalah perkara wajib yang perlu dibuat. Sebab bagi sha setiap saat masa berjalan tu, mempuanyai kenangan buat kita. hehehe. So better snap apa yang patut. Sementara tunggu masa nak meet Lisa Surihani, kitaorang ada lah gak merayau-rayau dekat Pavilion. Memang tentaram. Lain gila berbanding dengan Times Square yang sentiasa ramai orang even weekdays. Yelah kan Pavilion ni barang-barang yang agak ummmpphhhh .. harganya. Kalau sha dah kerja belom tentu boleh dapat beli. Tapi kalau nak sesuatu perlu usaha. kompem dapat :)

Ni gift yang ada dalam beg kertas biru tu. Sha kan beli lipbalm then seeee!!! i got another 3 free lipbalm. Thanks Lipice. Waaahhhh, bertambah lembaplah bibirku lepas ini.hehehe..
* credit picture LIPICE Fanpage*

Before tayangan, sempatlah snpa dengan Ema dulu sebab pasni kitaorang lepak bilik yang berbeza. Macam Ema pergi tengok cerita Green Lantern. So, decide habis tengok wayang mau jumpa balik sebab malam tu Sha and Ayu nak lepak rumah Ema..Dah masuk wayang, pilih kerusi yang agak menarik nak menonoton, tetiba kitaorang dapat kerusi depan. Nasib ta mendongak sangat tengok nanti. Seriously, dalam tu ramai. Dengan pemenang, crew lipice, media lagi. But sha teruja kejap lagi dapat jumpa Lisa Surihani..Ta sampai beberapa minit, Lisa masuk then dia bagi ucapan. Semua mata memandang ke arah dia. Biaselah orang comel kan.heheh :)
Habis tengok wayang, Sha and Ayu amik kesempatan nak snap dengan dia. Bukan senang sebab peluang bukan senang nak berbuah 2X. So, thanks pada pihak Lipice sebab bagi layanan yang sangat baik. Thanks pada Ayu jugak sebab sudi jadi partner sha masa ni. hehehe ^^V


MOVIE SEKALI LAGI
30 JUNE 2011


p/s : Nak letak pic lagi but tenet agak lambat. sorryyy !! :)
p/s/s : 4/5 bintang for this movie :)

6 comments:

  1. haha..
    thanx sya..=)
    appy sgt that time..
    t de mase kte hang0ut lg k b4 ms0k blaja..=)))

    ReplyDelete
  2. sha agyy tggi dr lisa ke ? wooooow!

    ReplyDelete
  3. @MiSs A.Y.U

    okeyh yunk.wait si iwan cino..dye kate nak hangout time cuti midterm.but dunno bile.hehehe :)

    ReplyDelete
  4. @NurFarhanaHarun

    Faraaaahhhh, dye kecil molek dear....hehehe..she soooo sweeettt lah.. :))

    ReplyDelete
  5. ade tangan q dalam post ni!! suke! suke!!

    ReplyDelete