Followers

Wednesday, July 6, 2011

Keharuman pasti terasa :)


Assalamulaikum :)

Hye semua !! Just nothing nak update hari ini, so sha nak kongsi dengan korang 1 product yang membuatkan sha rasa relaks then wangi sentiasa. Not perfume meyh but pewangi kat bawah nieyh..Kalau dulu, every week after sha kemas bilik, sha mesti nak sembur dengan pewangi Glades ni. Bukan apa, pakai penyembur ni, wangi kejap je. So, keharuman LAVENDERRRR tu ta tahan lama.

Now, sha beralih arah ke Ambi Pur Gel Fresh. Actually, pihak Ambi Pur keluarkan 3 product keharuman yang mana setiap product tu mempunyai keharuman tersendiri.Ta adelah sha nak picit-picit lagi kan. Adanya benda ni, sha just bukak then biarkan sahaja. ^^V
Romantic Rose = Boleh membantu untuk menyalakan semula deria seseorang
Relaxing Lavender = menenangkan kita setiap saat
Refreshing Lemon = Dapat kembalikan mood seseorang yang sepanjang hari bekerja.

So, sha decide pewangi Lavender sebab memang setiap saat buat sha tenang kalau lepak dalam bilik. That's why sampai sepupu sha massage, jangan dok sangat kat bilik.hehehe.How sha ta keluar bilik, dengan adanya keharuman ni.tenang jer jiwa.hehehe. :) Murah sangat RM 5.89 ta salah sha. Sha beli kat Tunas Manja. Jom try kawan2 :)

Korang pulak, pakai keharuman apa ??

6 comments:

  1. kalau aku pakai perfume bau lavender mesti kou ske duk ngn aku.
    haha relak n wangi katanyer :p

    ReplyDelete
  2. @Qamaruls

    hahahaha.siot ko kan..kalau ko yg kai aku lari.kalau KLOSE from GERMANY kompem aku ta lari mana2 tau..hehehe :)

    ReplyDelete