Followers

Friday, June 24, 2011

Semalam jugak ada BERITA BAIK .Apakah ??


Assalamualaikum :)

BABY BARU DALAM FAMILY

Hye semua !! quick update just now. Semalam berita gembira yang sha dapat adalah anak buah lelaki baru. yeeehhaaaaaa !!!! seronok gile. Before ni sha dah buat update but ta ade gambar baby comel.Now, dah dapat from my sis..sangat2 comel + bulat. But hari ni ta dapat lagi tengok baby comel ni. Sha petang ni ade test JPJ. Hope sha dapat buat. yeahh ! by the way, nama dia sha ta tahu lagi but akak sha panggil AKMAL JUNIOR cause abang dia MOHD AKMAL DANIEL. Any suggestion ?? mana tahu sha boleh bagitahu abang ipar that name.



E-PASS TAYANGAN PERDANA SEKALI LAGI

Semalam jugak sha bukak email then pihak LIPICE telah bagi e-pass untuk ditukarkan ke tiket wayang hari Isnin ni. Yeaahhhh !!! I want meet LISA SURIHANI yang gorgeous tu. Actually, sha menang hari tu, then dapat tengok cerita SEKALI LAGI ni awal 3 hari that means cerita ni ditayangkan 30 June 2011 nanti. Ramai2 penuh wayang tau nanti..

okeyh, itu sahaja yang sha nak kongsi :)

DOAKAN KEJAYAAN SHA PETANG NI :))THANKS

2 comments: