Followers

Saturday, July 16, 2011

PLKN - Dapat ATAU Tak ??



Assalamualaikum :)

Hye semua !! Hari ini sha ta kemana. Mulanya plan nak ke hostel adik then balik ke bentong tengok Baby Alif then ke HKL but abah ada hal pulak. So, semua plan terpaksa ditunda esok hari. Then sekadar duk kat rumah, online FB then blogwalking.

Lepas tu, sha terperasan yang ada budak ni update pasal PLKN. Lupalak adik sha kan lahir tahun 1994. so, memandangkan adik sha dok hostel, sha g lah tolong check kan. Perghhhhh !!! untung gilerlah adik sha ni. Tengok aja result yang kat bawah ni


Siri 4/2007
Kem Summer Set Resort
Sweet Memory ^_^


p/s : Tahniah kepada adik-adik yang akan menjalani PLKN. Selamat menjadi WIRA dan WIRAWATI. ^^V
p/s : For those yang nak check boleh SINI

2 comments:

  1. @Zik

    yeke ? congratulation. but kalau ta dapat macam rugi sebab actually best sebenarnya g PLKN :))

    Good Luck ZIK :))

    ReplyDelete