Followers

Sunday, July 17, 2011

Tetiba rindu pada MEREKA


Assalamualaikum :)

Hye semua !! Pagi-pagi ni sha ta ade buat apa setelah berwebcam dengan Mr AJ, tetiba sha teringat kat member UiTM Jengka. Even ada setengah tu sha jarang gelak ketawa tapi sha still bertegur dengan diorang. Sha pon menghitung hari demi hari sebab masing-masing akan sambung belajar for degree. Ada yang
Shah Alam
Melaka
Johor
Kedah
Perak

dan Sha ke Kelantan. Selama 3 tahun bersama banyak kenangan dengan diorang. Lebih-lebih lagi roomate sha , Atul dan Aishah. Dioarang ni dak-dak pandai. Kalau study kusyuk gila..
Macam Atul, sha dah kenal lama. Masa sekolah teknik lagi but masa kat teknik sha ta pernah bertegur sebab lain-lain kelas. Start rapat time pra. Kelas sama. Bilik time tu pon dekat. So, dr situlah sha rapat sampai sekarang. Apa yang sha ta boleh lupa, selalu orang panggil dia CIKGU ATUL sebab kalau ada budak yang ta paham especially financial, mesti cari dia. Kira dia ni tip toplaaaaah. Lagi 1, kalau dia gayut phone mesti bawah anak patung strawberry yang besar tu. heheheehehehe >.<

Yang si Ecah ni pulak also sama, kenal time pra. Dulu, time mak dia call jer dia nangis. Yelah, sha paham kalau orang yang ta pernah nak berjauhan dengan mak. Lepas tu, dia paling suka menyanyi. Kat U selalu jugak join competition. Yang paling best, masa part 2 , sha join jadi backup dancer tuk si Ecah ni perform. Lagu Agnes Monica - Ta ada Logika. Sha rasa memang gempaklah masa tu. Thanks Ecah sebab confident dengan kitaorang. Ada masa sha upload masa kitarang dance ye. Selalu dalam bilik, sha suruh dia nyanyi. Ta kesah lagu apa2. Tapi seriously, sha memang rapat dengan Ecah sebab dia sempoi. Last sem, sha dengan dia ada gaduh but sha rasa benda yang simple but dunno kenape mesti sha emo. Yang peliknya, time gaduh boleh pulak pergi makan sama-sama. Pergi kelas sama-sama. Hehehehee. But tulah freindship never die. Ta boleh lama-lama. At last masing2 ta boleh pisah. Arghhhh !!! sedih pulak teringat kat diorang ni,,,Haaaaahhh.. lagi 1 dia punya kegemaran adalah ayam.


Bawah ni picture for the first time sha join Family Day dak-dak kolej. Selalukan weekend sha balik rumah. So, disebabkan ada kerja so decide ramai-ramai untuk menjoinkan diri. Yeah, kebetulan ramai yang ta balik, then kitaorang turun sekadar menyaksikan acara yang dijalankan dan apalagi kitaorang snap sampai lebam ^____^

Tipah -Atul-Zura - Sha - Ecah - Fizah
Tirah - Shima

After this, dunno bile lagi boleh jumpa dengan korang.
Atul - Ecah - Tirah - Rara -Shima - Tipah - Zura - Ain - Izzah - Fizah - Kak Nad
Kamal - Eg - Zul - Wan

Hope korang ta kan lupakan BM 112 6C
sha harap korang semua success di hari akan datang.
Sha dah pon create group for our class BM112 6C. Apa-apa routine or apa jua korang nak kongsi cerita boleh update aja janji kita TAK TERPISAAAAAHHHHH ^^V


MEMORI TERCIPTA - SHILA

Semoga kita berjumpa lagi
then this is our class song.

4 comments:

  1. kami pon sudah merindui kampus tercinta kami iaitu Dungun. hahaha.
    :D

    ReplyDelete
  2. @saya_arief

    samalah..T_T sedeyhnyeeeee.huhuhuh.
    btw thanks singgah :]

    ReplyDelete
  3. @Diyana Abd Rahman

    yuppp ! me too. ada ta someone yang oleh nyanyikan tok sy ??

    diyana can ? heheh

    ReplyDelete