Followers

Saturday, July 16, 2011

Dapat makan DCB Yeaaaahhhhh ^_^



Assalamualaikum :)

Hye semua !!! Sehat ?? Actually sha dah lama nak update pasal ni but masa ta ade then dengan internet agak slow. Sorry my dear . Yeaaahhhh 13 Julai 2011 hari tu, sha ade redeem coupon from Mc Donald. Kan before this, sha ada update pasal coupon Mc Donald, HERE . Sapa yang pergi tebus ?? How rasa Double Cheese Burger ?? Sedap ta ?? Kebetulan, that day abah suruh settlekan awal-awal medical checkup for degree, so sha cakaplah kat abah if dah settle jom pekena McD nak ta ? Abah cakap ON. Yesssss !!! boleh sha reedem coupon ni.

Habis medical checkup, abah and sha, terjah ke McD. Sha malu juga sebab ada orang tu print coupon tu kasi kecik2 aja. Datang sha, print sebesar kertas A4. Berlipat-lipatlah jugak. Arghhh ! hentam aja, janji dapat DCB free tu. Sha perasan yang diorang gelak-gelak. Tapi ada sha kesah. hehehehee. >.<

Sementara tunggu, akak ni hantar DCB, sha sempat borak-borak dengan abah. Kalau ikutkan susah nak ajak abah ke sini means tempat fast food ni. Tapi kali ni ta abah ON kan aja. Sha cakap lah ni first time sha makan DCB sebab tiap kali sha pergi McD, sha selalu makan
Mc Chicken ( Enchik AS ajar dulu ) or Mc Chicken Spicy Deluxe .
Yelaaah, sha kalau ayam jer laju. Hehehee ^^V

Tak lama tu, DCB pon sampai. Ermmm, lupa pulak, apa yang tambah masa ni, Air Coke 2 and Mc Flurry Oreo wajib kene ada. Semua sekali RM16. ekh kenapa ta amik french fries ?? sebab sha rasa dah makan burger ni pon kenyang. So, next time lah ye :)

Adoiii, bestnye lah tengok sos dia meleleh, cheese...wow !! nyummy :9

Suka tengok gelagat abah makan. :)

On the way back, abah cakap lebih baik makan Ajies Burger even murah tapi puas. Hahahahaa. Abah ni buat lawak pulak. Tapi bagi sha, DCB not bad, Sedap pon sedap.

Macam biasa gambar owner mesti ada kan. hehehehe


Thanks Mc Donald
Thanks Abah sebab belanja
Thanks Shahrina Salleh sebab bagitahu singkatan DCB tu then Thanks juga sebab awak penggemar DCB telah mempengaruhi sha untuk merasainya. ^___^


p/s : Mc Donald buat come back for DCB for 18-20 July 2011. HERE GRAB NOW !!

0 comments:

Post a Comment