Followers

Friday, July 15, 2011

I Want My Commercial - Mc Donald


Assalamualaikum :)

Hye Semua !!! Sehat ?? Actually, tengah kusyuk meng'online'kan diri, macam kebiasaan sha akan check fanpage yang sha LIKE . Then, bukak jer Mc Donald Malaysia, peeeewittt, sha punya video gallery dah terpampang kat wallnya. Malupon ada. But, ini bukan competition pon sekadar kongsi aja. Mau cuba ka ?? orite. Little bit steps that must uuuolllsss follow ok !!



First step, pergi ke website Mc Donald then klik kat smiley tu. Jangan malu-malu, klik aja tau.

Next, kenelah isi gambar sebanyak 6 keping. Kalau ta suka gambar tu, just klik edit then cari gambar kesukaan anda semua. Ta susahkan ?? Kalau susah, actually anda yang buat benda ni. hahahahahaha. JUST KIDDING meyhhhhh :)
Then, klik NEXT, anda akan diberi pilihan sama ada anda girl or guy. So, pilihlah then klik aja. Kalau tetiba rasa nak tukar gambar or rasa ta puas hati, klik aja BACK tu.


Next step, korang kene pilih warna kesukaan. Ta salah warna nanti melambangkan kite punya character gitu. Sha pon dah ta ingat. But something like thatlah.Korang cuba ye :)

Next, pilih cerita kegemaran. Macam horror ke, comedy ke, action ke or etc..

Last but not least, pilih binatang kesukaan. Hahahaha.dah pilih nanti gambar korang yang korang pilih masa step 2 akan diloading. Then korang tunggu lah 24 jam untuk tengok hasil slide korang :))

Selamat Mencuba
I'm Lovin it ^___^

2 comments:

  1. eh theme google chorme kita sama lah..haha

    dah tgk dah bidio tu. :)

    ReplyDelete
  2. @Najwa Anuar ™

    Hehehehe.yeke ? suka sebab pink.hehe. video tu ta bestlah wawa sebab ade pic abg angkat n baby alif. hehehe. yelah 1st time ngade.ta thu ape2

    ReplyDelete