Followers

Friday, June 24, 2011

Last Training kereta Bersama Kawan yang Comel :)


Assalamualaikum :)

Hye semua ! Sepatutnya update semalam but semalam terlalu kepenatan dan sampai abah tegur muka macam letih sangat.. Yup !!! totally i'm very2 tired. But abah cakap, kalau nak sesuatu kejayaan mesti berkorban sikit. Aahkan sama lecturer Investment sha. Always he said, ' Tolong korbankan masa rehat, tidur and makan'..Terima kasih sir. Dengan pengorbanan tu, last sha dapat result baik. Ta lah test and quiz asyik nak failed then asyik cukup2 makan.. OMG !!!

Hari semalam jugaklah sha sempat snap dengan si Farah ni. Kalau before this entry sha ade mention that name but picture ta ade. Bukan apa, sha segan nak mintak. Tapi hari semalam macam agak tension sikit sebab cikgu macam buat muke ketat, kitaorang apa lagi bagi menyenangkan hati, snap picture. Sha tengok pon Farah on. so, adelah sekeping dengan sha. Kenangan... Lepas ni ta ade dah nak study bawak kereta dengan dia.Alhamdulillah, nasib dapat nama Facebook, malam barulah sha add dia. yeehaaaa ! kawan baru. :)

Farah comeeeellll ^^

Habis aja training, snap dengan abah pulak. Lagipon dah lama ta snap bersama. Abah layankan aja. hehehehe.. Abah always pesan, Esok ( means hari ini ) buat yang terbaik.Jangan buat kesalahan yang bagi JPJ nampak. hahahhaa.. kalau boleh NO MISTAKE !!!!! yesshhhh ! sha boleeehhhh !!!! ^^V

Okeyh semua !!
Doakan kejayaan sha petang ni semoga sha dapat buat yang terbaik.

0 comments:

Post a Comment