Followers

Monday, June 20, 2011

Menangis buat kali ke-2


Assalamulaikum :)

Hye semua !! Actually hari ni sha, sangat sedih. Ta tahu kenape. Menangis untuk kali ke-2. Sha dulu seorang yang kuat. kurang untuk menangis benda2 yang simple. Orang marah ke orang buat sakit hati, sha boleh tahan. tapi kenapa sekarang dah lain...sha dapat rasa yang sha semakin hari semakin sensitif. ta boleh orang tegur sikit, ta boleh orang perli sikit mesti nak MENANGIS. Sha kadang2 cube untuk tidak sama sekali mengeluarkan air mata. Kalau ta, mesti sha mengaharapkan arwah mak ada kat sisi sha. Dapat dengar masalah sha. Kalau sha menagis pon, arwah mak peluk, bagi sha ciuman kasih sayang pada sha, bagi nasihat kat sha..Tapi sekarang sha selalu pendam masalah sha, ta reti nak luahkan pada siapa..

Kalau mak ade mesti mak cakap
Sha boleh buat, sha kan kuat. Mak percayakan sha.Sha jangan give up. Teruskan usaha mesti ada hasil..Mak sayang Sha k..

Arghhhhh !!!! rindunya nak dengar mak cakap macam tu lagi pada sha. Mak sha sayang mak sangat2. Even sha tau mak sekarang ta ada kat sisi sha, belai sha, tapi sha tahu mak memang sentiasa ade kat sha. Malam2 selalu sha berdoa semoga mak ada jumpa sha.Ta kisahlah dalam mimpi sekalipon. Sha nak peluk mak sangat sekarang ni !!!


0 comments:

Post a Comment