Followers

Tuesday, June 21, 2011

Korea Time

Assalamulaikum :)

Hye semua !!! Agak lama jugak sha ta update kan. Maafkan sha sebab sejak kebelakangan sha gak busy ke driving class then balik tu berlatih dengan abah pula. So, badan agak penat. Kali ni sha ta nak story apa sangat. Just nak kongsi cerita korea yang sha rasa best dan kadang2 geram dibuatnya. This story actually ditayangkan di NTV7. Ya Allah, dah lama ta tekan remote ke saluran ni. Yelah kan, siaran yang penuh dengan siaran cina. Ta sangka pula ada selit cerita korea ni.
Coffee Prince
Monday to Friday
12 p.m

Sha layan cerita ni start semalam. Then sekarang yang terbaru dah episod 9. So sha nak melayan cerita ni. Nak download malas sebab agak lembap internet kat umah sha. So, sapa rajin tengok kat depan tv kol 12. Yang mana ta sempat tu, tonton kan ada. hehehe :))

SELAMAT MENONTON :)

6 comments:

  1. nina layan citer ni kejap je =.= try la tgk citer 49days.. best gile

    ReplyDelete
  2. @Budak Giler Cadbury

    yeke nina. nanti sha try cari ye..sekarang mood korea dah ade.hehehe :)
    Thanks nina

    ReplyDelete
  3. yeke.. na tgkla gini... btw ana suke lyn lagu korea jek .. cite korea ta bape.. coz dy brepisod.. hihi.. tp sejak mber pkse tgk cite korea.. jd antu plak.. heih.. btl2 ana kuat tpengaruh..

    ReplyDelete
  4. @foll0w ana.. ;)

    Samalah dengan sha.sha layan cerita dari lagu.lagu ta paham.hehe.kalau cerita ade subtitle.hehehe..thanks ana :)

    ReplyDelete
  5. sya jrg tgok crita korea, tpi crita2 jepun slalu jgk...hehe.. tpi prnh tgok parody coffe prince dri grup big bang..:-)

    ReplyDelete
  6. @AL AZRUL

    hye azrul.jepun sha layan.jnji hansome and ade citer selit sal budak sekolah.itu lagi best..heheh

    ReplyDelete