Followers

Saturday, June 18, 2011

Dating Time bersama Voucher.


Assalamualaikum :)

Hye semua !!! Nak story sikit aktiviti semalam. Hari ni cuti dari class driving. Bukan apa sebab pagi sampai petang ada orang test JPJ. So, petang sha dating dengan someone yang sha rasa before this kitaorang ta pernah dating bersama. Kalau jumpa pon jarang nak cakap. Tapi semalam rasa lain giler. Mybe masing2 dah matang dan besar. Hahahaha. Jangan salah paham.Sha semalam hangout dengan adik sepupu. Disebabkan dia dah ada lesen, sha ajak lah dia jalan2. Apa yang penting kene jemput sha dekat rumah. Then, sha decide nak makan McD Mentakab. Yelahkan kalau nak lepak Temerloh kompem kene gossip nanti. Hehehe. :))

Sha belanja dia Double Cheese and sha..taaaraaaaaa ! GCB is coming back. Actually sha ta pernah rasa sebab bila kat McD sha order Mc Chicken ta pon Mc Chicken Spicy Deluxe. Itu sahaja. Tapi akak tu suruh try. Then, sha grab aja. Tapi, bungkus bawak balik sebab sha dah kenyang giler sebab lunch makan Nasi Ayam dengan abah.

On the way ke Temerloh, sha singgah Watson. tempat kawan sha kerja. Actually, sha nak beli lipbalm sebab semenjak ni bibir kering aja.Nak kata ta banyak minum air dah berbotol2. So, kebetulan sha tengok kat fanpage Lipice ade voucher..Nanti dapatlah discount RM2..Harga lipice ni RM14.90. Sekarangkan ada sale kat Watson dapat RM11.80. If print voucher tu dapat RM9.80. Murahkan ??



Dah beli mestilah nak cube. So, far warna dia marvelous. Sha amik no 3-Kissy Pink.Nampak ta perubahan warna tu. See, cantikkan. So, due date voucher tu 22 Jun 2011. So, ada masa lagi kalau korang nak dapatkan lipice ni. Nak tahu lebih lanjut KLIK SINI


p/s : pasni nampaklah bibir pink :)

8 comments:

  1. comel la sya..xpkai lipbalm pon da comel..huhu

    ReplyDelete
  2. wah..penjimatan yg bijak..bibir pun cantik :D

    ReplyDelete
  3. @Haffiz MohdNoor

    Hye hafiz.thanks singgah ye...yup !!! sha mesti kene jimat.selagi boleh murah kiter grab.hehehe... :)

    ReplyDelete
  4. wahh kne print voucher eh ? ala tatau :( dayana bru kua ari sabtu.. huhu.. da xkua lg la kot pasni. humm.
    salam perkenalan sha! :D

    with love,
    Dayana AZ
    www.herstoriie.com
    http://herstylestoriie.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. @Dayana AZ

    aah dear..ala sampai 22 june sayang..sempat lagi...salam kenal jugak..thanks tau singgah :))

    ReplyDelete