Followers

Thursday, June 23, 2011

Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana


Assalamulaikum :)

Hye semua !!! Hari ini sha nak join this contest from Cik Yana. Thanks my blogger's friend, Marliyati sebab tag sha . Thanks a lot my dear. Sesiapa yang nak join KLIK SINI :)

Macam biasa banner kenelah letak supaya kenal dengan owner contest



Sha pertaruhkan gambar ni

Kena story sikit..
Al-kisaaaaaahhhh...lalalala~~

Ni picture masa sha dengan family baru balik rumah pakcik merangkap adik abah dekat Chenor. Kebetulan, siang kan ramai sangat budak-budak datang umah then malam jelah sempat family sha nak beraya rumah sedara. Waktu ni kelakar, yelah tetibe pagi raya dah sebuk ta ade masa nak snap ni, sha and abah apatah lagi amik kesempatan.hahaha..Banyak gambar sebenarnya. Tapi gambar ni sha suka giler dah macam pakwe makwe. Sweet kan ?? Bunga tu nak dijadikan prop aja. Datang abah cam berlakonlah bagi bunga. Then ta sangka time tu akak snap..tergelak besarlah jugak. Tapi pandang je picture ni buat sha senyum memanjang..

Apa-apa pon
thanks abah sebab sentiasa ada bersama sha
ta kire waktu susah atau senang :)

SAYANGILAH KELUARGA ANDA
mesej disampaikan oleh saya ^___^


Sha nak tag pada mereka
Nur Idayu
Nashina Rika
Qamarul Sahid

4 comments:

  1. oo..ni gambar lepas fmly sya dtg umh akak raya hr 2 kan..

    ReplyDelete
  2. @amilinhussin

    aah kak..hahahaha..snap2 dah sampai kt rumah...banyak g gambar.heheh

    ReplyDelete
  3. @~Queen Q~

    Aah !.abah memg sporting giler. hehehe :))

    ReplyDelete