Followers

Friday, June 17, 2011

Pergi klinik + Test JPJ :)


Assalamualaikum :)

Hye semua !!! sehat ka ?? Alhamdulillah. Pagi ni, sha pergi teman abah ke klinik hantar sample kahak sebab semalam abah buat medical checkup. Batuk abah still ada sampai sekarang. So, dokter nak sample tersebut nak check sama ada abah ada TIBI or not. What TIBI ??KLIK SINI UNTUK PENGETAHUAN KORANG. Harap sangat korang semua doakan kesejahteraan abah sha..

After pergi klinik, sha singgah tengok orang test JPJ. Almaklumlah, sha akan mengahdapinya juga Jumaat depan. Tapi ta sempat tengok Kak Lily test. Sha sampai agak lambat sikit. Ape2 pon TAHNIAH kak. Akhirnya akak dah dapat LESEN P.Waaaahhhh, cuak rasanya. Then, sempatlah tanye budak2 yang dah lepas. Alhamdulillah, dia cakap time naik bukit tu, JPJ bagi 2X. Means if 1st tu ta lepas garisan kuning or berundur ke belakang garisan kuning, calon boleh buat lagi sekali. Tadi tengok macam senang but nanti sha ta tahulah boleh buat ke ta. Berdoa banyak2 and kene fokus latihan esok pagi..Bubye :)


p/s : Tetiba rindu dak Banking BM112 6C ^^V

0 comments:

Post a Comment