Followers

Wednesday, June 15, 2011

Driving Class + Puasa :)

Assalamualaikum :)

Hye semua !! Sehat ?? Maaf sebab dah lama ta update.. Actually, sha dah 3 hari belaja kereta.Sangat syok sebab sha dapat kawan baru. Kak Lily and Farah namanya.By the way, good luck to akak for test JPJ Jumaat ni. Yelahhh, dia dah 2 bulan belajar so no wonderlah kan amik test. Sha ni, haish !!! Actually parking dah okeyh but naik bukit tu. Ya Allah hanya dia sahaja yang tahu betapa malunya sha time bila kereta tu berenjut cam kuda. How kat atas jalan raya nanti.Arghhh ! malunya kalau terjadi kat sha.Walau macam manapon sha kena usaha then happykan abah and cikgu sha, Hj Mat Nor.For Farah, walaupon ta tahu apa2 tentang kereta, cikgu ade boleh bantu.Good luck untuk awak jugak :). Thanks abah sebab sudi teman sha dari pagi sampai tengahari tengok sha belajar. Bukan apa, kalau sha dah tinggal jek kat sana.Tapi abah ta.Dia tunggu sampai habis. Terharu sha.


Then, Alhamdulillah sha dah settlekan puasa nazar sha. Actually dah nak buat awal tapi banyak sangat menghalang.Then, puasa time macam ni means time belajar. So, ta terasa penat sangat kan..Unfortunately, sha yang kene masak. hahaha..okeyh practice for Ramadhan coming soon.hehehe..Dah duk lama kat rumah sha dah suka memasak.After this, nak try buat kuih.Ta kisah kuih apa..InsyaAllah nanti sha update if sha buat lah okeyh ??

Thanks for reading :)

p/s : Please ramai2 tolong doakan abah cepat sembuh batuknya. Sampai hari ni still ta okeyh. Thanks semua :))

4 comments:

  1. samalah dengan ayah wa. batuk tak baik-baik lagi.lama dh.

    selamat belaja kereta sha! :)

    ReplyDelete
  2. @Najwa Anuar ™

    tulah kan.risau..hope abah2 kite sehat ye wawa..

    thanks :)

    ReplyDelete
  3. @Budak Giler Cadbury

    Thanks nina comel.hehehe..cuak melanda diri lah dear :)

    ReplyDelete