Followers

Sunday, June 12, 2011

2 minggu ta puas bagi KAMI :) Selamat kembali ke SEKOLAH

Assalamualaikum :)

This entry just special for my beloved sister, Siti Nur Atiqah Samat. Actually, this only one adik yang sha ade. Tempat sha meluahkan perasaan, gaduh manje, kadang2 pergi mane sama2 and macam2 lah. waaaahhh !! miss that moment..dulu masa sha umur 4 tahun, sha dapat tau yang sha akan dapat adik lagi. Tapi i thought lelaki but see !!! perempuan.. Arwah mak cerita, dulu sha ade demamlah jugak sebab ta dapat kasih sayang yang lebih.Bukan apa, kompem mak nak bagi perhatian lebih kat adik. hahahaa :D Now, she is my bestfriend for ever.

Sepanjang 2 minggu, sha sempatlah lepak kat rumah akak dengan dia.Lepak makan2, karaoke sama2, shopping sama, pergi kenduri. so, ade jugaklah masa terluang kitaorang kongsi bersama.hehehee...Hari semalam, kitaorang tido kat ruang tamu sama sebab masing2 terlelap tengok tv.hehehe..sayang adik andak :)

Hari ni jugak, last day dia ade kat rumah.Kah3. yelah dia cakap rasa ta puas cuti sekejap. Yup !! sha pon rasa macam tue.Kembali sunyi rumah ni.Tinggal sha and abah jer.. Tadi sha sempatlah jugak tengok dia lipat baju, kemas2 barang sekolah dia..haish !!! dalam hati ni sedihlah pulak.
Abah always hantar dia.Ta kiralah jemput or hantar. Abah risau kalau dia naik bus.
*cemburu gile.dulu sha sekolah teknik, ta adelah abah nak buat macam niey..grrr*
Tapi agak pelik, sepanjang perjalanan kitaorang diam jer.hahaha..masing2 sedih kot.sabar jelah.


Anak kesayangan ABAH.. muaaaahhhhxxx !!! hehehe :)

Last, Andak doakan Atiq cemerlang SPM this year. Buat betul2.Even arwah mak ta ade masa Atiq umur 13 tahun, Andak tau Atiq kuat semangat manjalani kehidupan.Atiq jangan risau, selagi Atiq ade Abah, Along, Angah, Kak De, Alang and Andak..kitaorang tetap sokong Atiq.
Hope, Atiq dapat straight A's okeyh ?? InsyaAllah :)


p/s : Sha ade 6 orang adek beradik. Semua Perempuan :)


6 comments:

  1. atiq spm taun ni?? good luck utk dia

    ReplyDelete
  2. aihhhh?????? tak puas ka mencuti kan diri?? menternak lemak lama2 ni?? ahahaha

    ReplyDelete
  3. @Mejuez

    nopelah..entah.mybe dah rapat sangat kot.so jumpe pon 2minggu sekali adek balik..huhuhu :))

    ReplyDelete
  4. @al_hakim

    biar sha jawabkan ye..terima kaseh :)

    ReplyDelete