Followers

Friday, May 6, 2011

Walaupun penat tapi puas hati.yeehhhhaa !

Assalamulaikum :)

Sepanjang hari menghadap laptop, mentang2lah laptop dah okeyh.Thanks Izran sebab format laptop sha dengan suruh sha ta payah bayar. Alhamdulillah jimat RM 50.Thanks juga kat Hafizah sebab kalau sha ta kawan dengan ko, comfirm aku kena bayar juga. heheh.Untungkan kalau ada kawan ni :)) Cuti yang semakin membuat kan lemak2 tepu sha ni terkumpul, so sha decide nak betulkan apa yang patut dengan belog sha.Macam ta ade kene mengena jek?? :D Korang nampak perubahannya??

Ye, sha sudah ada header sendiri. Walaupun ta bape nak vogue macam orang lain, tapi sha berbangga dengan idea sendiri dan usaha mencari tutorial kat belog2 mereka yang advance dalam dunia berblogging. Lagi satu, jimat duit nak order header kat orang lain..Then, background baru.Sha cari aja kat google, taip then puhh!! berlambak background keluar kan.Amik aja kat sana..Sha still kekalkan warna pink sebab dah menjadi pujaan hatiku.Wahh nampak aja stylo tapi dalam hati warna pink.hahaha !!!.Pastu, sha ade cursor sendiri.Comel ta??kalau comel katakan 'YA, cursor awak sangat comel !! '.Kalau ta comel, katakan 'errmm bolehlah !!'.hehehe :)) Janganlah macam tue sekali..Penat tau ! :( by the way, cursor sha ni macam susah nak detect, if korang nak click mane2, korang pergi je then tunggu ade hover tu berbunga+tulisan tu keluar warna pelangi..maksudnya dah boleh click lah tue.Sorry macam menyusahkan.Kalau ada masa, sha tukar cursor lain ye :)...Hah ! lagi 1, lagu theme belog ni.Kalau dulu langsung ta boleh nak pause kan?Now, dah boleh sudah.Sesiapa yang malas nak dengar or rasa bosan ke, korang boleh tekan butang stop tue ye.Terima kasih :)

Lagi ape ye?? Korang rasa okeyh ke ta dengan perubahan ni..??



p/s : Mulai dari sekarang, nak letak picture besar2.hehee :)

4 comments:

  1. saya xnak stop lagu tu!!!!saya suke!!!!!sy nak header cm awk nyer????cantik!!!! leh tlg wat tok saya satu????sebagai hadiah ari jadi saya????hahahahha....xmalu mintak2 kan???kuikuikui....nak gak!!!!! ;P

    ReplyDelete
  2. boleh aja sayang.nanti bg gamba ye..ta payah bayar pon..hehehe :))

    ReplyDelete
  3. ta lah.bukan nak berbniaga pon..maksud sha..sha buat ta payah bayar.hehehe

    ReplyDelete