Followers

Thursday, May 5, 2011

Special Gift untuk ABAH :D

Assalamulaikum :)

Yeeeehhaaa !!! Masa ni ta tahu nak bagi apa pada abah, then terpikir nak buat kad aja.Tapi kad buatan sendiri..Masalahnya, sha kena cari bahan macam kertas warna ni, gam, gunting dan etc..Ohh My God, nasib baik ada yang lebih2 time sha study dulu.Yelah kalau bab men'create' guna kertas warna ni sha no 1.

Sha pon keluarkan segala kertas yang ada dalam kotak buku, sambil2 tu search internet. Yelah kan sha ni bukanlah kreatif macam korang.hehehehe :))
Ta salah start buat kad ni dalam pukul 1 pagi.Dan selesai pukul 5 pagi macam tue.Lama ta??
So, sha berpuas hati lah sebab hasil sha sendiri.nak tengok ??tuh kat bawah nieyh

Akhirnya siap jugak then abah suke.
Walaupon ta ade hadiah yang special, bagi sha ni adalah bermakna buat abaaaahhhh sha..
Abah maafkan sha ye :))

2 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaa kreatif nyeeee...suke suke!!!!!!

    ReplyDelete
  2. @putERi-kAtEk

    hehehe..by the way thanks.awak pon.sangat kreatif

    ReplyDelete