Followers

Friday, May 6, 2011

CUN habis !!

Assalamulaikum :)

Semalam kusyuk melayan cerita CUN ni yang dilakonkan oleh Remy Ishak dan Maya Karin ta sangka dah nak subuh.Yelah line internet kat rumah ni bukan laju pon.Time pagi2 buta barulah line clear gile.Sedehkan ??Korang mesti pikir sha ni ketinggalan zaman sebab cerita ni 2 bulan lepas baru ni nak tergedik2 tengok.Bukan apa, sha bukan ta nak sokong cerita melayu kat pawagam tapi sha nanti jadi bengang bila the end of story entah apa2.Ta rugi duit sha RM 1o.Haish ! RM 10 macam2 boleh buat kan..

So, kalau korang nak tengok cerita yang latest2 kat wayang, cerekarama yang tertinggal every week tu or drama korang boleh fly away ke belog Malaymoviesfull :))
Selamat menonton ^^V

sumber dari google


p/s: Cerita ni kelakar.Not badlah..4/5 bintang :))

0 comments:

Post a Comment