Followers

Tuesday, May 3, 2011

Thanks Sayangku :)


Assalamulaikum :)

Actually semalam, sha bergegas balik dari Jengka sebab gara2 nak jumpa kawan sha dari KL turun ke Temerloh..Before tu, thanks sayang sebab breakfirst then hantar sha dulu tau.Kesian dia kena bangun awal2 pagi sebab nak jumpa punya pasal.Yelah last day kan.. :(
Then sha naik bus pukul 9.30 pagi, dan ta menghiraukan orang di sekeliling terus sha tidur bagaikan orang yang terlalu penat bekerja.Padahal kan malam tue sha overnight bersama kawan2. [ Ta bace lagi bukak entry ni ].

Dalam pukul, 10 macam tu sampailah sha kat Temerloh meninggalkan buah hati dan kawan2 yang masing2 tengah tunggu parent untuk di bawa pulang..hahaha..Naik geram jugak sebab called kawan sha dia cakap lagi 40 minit nak sampai..Tunggu punya tunggu nak dekat sejam leboih jugak lah..Ya Allah, hanya Tuhan sahaja yang tahu hati ni telah dipermainkan.hahhahaa..macam putus cinta pulak.Ta apa, nasib baik depan mata ada TV.Pagi2 layan cerita kartun..Cerita apa??Ta pasti pula..

Then, akhirnya telefon kat tangan ni berbunyi lagu Ku Menunggu-Rossa [aah kebetulan pula sha tengah tunggu diorang ni] .. yang diorang dah sampai but parking ta dapat lagi.Sha pon bergegas ke Bank Rakyat dapatkan diorang.Mata ni bagaikan nak tertutup dah..Tapi gara-gara dah berjumpa dak yang sha rasa time teknik dulu paling gedik gile2 lah.At last, dia salah sorang besfren sha sampai sekarang.. Thanks Annyyss :)

Kitaorang decide nak makan kat KFC..yeeeehhhaa !! dah lama jugak lah ta makan ni.Kalau kat Jengka pon last aku makan dengan Aishah and Tipah.Time tue sha puasa, then biaselah kalau dah lapar mestilah nak makan nasi kan..Datang kitaorang tapau nasi putih then makan snack plate..Adusshhh !! besar perut jap..kekenyangan !!!! :)

Untuk pengetahuan semua !! kat atas ni set Snack Plate bukan sha punya.Ni Ain punya.haha !! :)
Sha order set Poketfull aja..kat bawah ni makan roti Ain sebab dia ta makan.Sha pantang kalau bab makan if ta habis..hehehe :) mana lah ta sehat ?? haish !!


Sesi kenangan bersama.Apa lagikan snap bagai. !!!
Sha, Ain dan Annyys :)

Sian sha, makanan diorang semua dah nak habis baru makanan sha sampai.isk..iskk :(

Aksi yang agak sopan . Don't try it at any where. hahahaha :D

Annyss dan Ain

Macam biasa, empunya tuan belog ingin bergambar.Bior orang tahu yang belog ni sha punya.
Thanks, yang bagi wish kat shout box then yang menjadi follower sha ye.
InsyaAllah, sha akan blogwalking ke belog korang pula.
Thanks :)

0 comments:

Post a Comment