Followers

Wednesday, May 4, 2011

Happy Birthday Abbbbbaaaaaaahhhhhh :)

Assalamulaikum :)

Hari ini genaplah umur abah sha dah 61 tahun. Selamat Ulangtahun Abaaaahhhh !!
Actually 1 Mei hari tue, kak lang sha balik rumah sebab nak perkanalkan orang baru dengan abah.Alang2 penyeluk pekasam, dia decide nak celebrate sekali birthday abah..So, not bad lah kan..Nak tunggu sha yang celebrate tinggal sha dan abah aje dekat rumah.Alahai macam sweet couple lah pulah nanti..

By the way, sha kan baru balik dari overnight dan jumpa kawan sha yang si Annnyyss tu, nasib baiklah rezeki ada pada sha sebab sha sempat balik meraikan bersama-sama mereka.Memang riuh rendah sebab sha bila dah berjumpa dengan kak lang dah bergurau ta ingat dunia.So, hari tu sangat meriah dengan kebetulan kak long sha balik, adik sha pon cuti..Then eloklah sangat celebrate sama2.

Nilah kek kak lang sponser.Dan ini first time sha merasainya.Cheese Cake.Totally rasa cheese then ada rasa quaker oat kat bawah tue..Actually kek ni tinggal lagi separuh.So sape nak meh datng rumah sha.hehehe :)

<3 Abahhhhh <3

Macam biasalah. empunya diri ni pantang ada kemera sikit nak snap.Then lebih menggedik macam birthday dia pula..hehehe.Like father like daughter.Dulu abah kerja part time photographer kat majlis orang kawen, majlis sana sini, also amik video.Korang pernah tengok video kemera yang pakai tape besar tue.hahaha.dulu2 abah pakai tu lah.Sha tengok balik video zaman sha ta ada gigi kapak depan ni 2 batang so sangatlah gedik nye..sabar jelah

<3 kak Lang <3

<3 Kak Long <3

<3 Atiq and Kak Lang <3

See ! kan da cakap.Sha memang gila kemera.hehehe.tengoklah sendiri gelagat sha yang mengada ni.hehehe :))
Apa2 pon, sha nak ucapkan
HAPPY BIRTHDAY TO MY ABAH
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
amiiinnnnnn !!!


p/s: Semalam agak suram sebab 3 Mei, adalah birthday arwah mak sha.' Mak sha sangat merindui mak.Sha akan sayang mak sampai bila2'.

0 comments:

Post a Comment