Followers

Monday, May 2, 2011

The Last Tour with our gorgeous FRIENDS :)


Assalamulaikum semua !!!
Penat sangat sebab still ta tido.yelah malam tadi sebuk ber'overnight' dengan mereka2 ni.
Sangat fun.Actually sha dah balik rumah then datang balik ke Jengka sebab sha ta pulang lagi kunci bilik..hahaha..yelah, ingatkan kunci bilik tertinggal kat rumah.Then rupanya hilang entah ke mana.Sedeyh betul.So, RM 6 melepas.Haiyaaaa !!!
Okeyh lupakan kisah kunci..Sha datang sana macam biasa bus menjadi pujaan iaitu Metrobus sebab dia murah.then selesa..
Sampai sana, buah hati sha dah menunggu.so makan jap sebab dah janji nak lunch sama2..Lepak2 makan mee goreng mamak dengan Teh O ais..sebenarnya, sha dah pikir bukan2 sebab yelah that day, last jumpe then sedih pon adalah..
Yeahhh ! kebetulan, malam tu, diorang ada plan mau overnight sama2.

Before kitaorang gerak, masing2 dinner kat Lazaria..kire ni first time sha dok lepak sekali dengan dak2 business.Actually, dak2 business ni sha kenal dah lama, start pra lagi..kitaorang memang selalu bersama.kira ta ada beza antara budak banking and business.Dah macam SATU family dah pon..time lepak2 sementara tunggu order, diorang masing2 bagi ucapan. sedeyh memang sedeyh tapi kalau sha entah ! air mata susah nak keluar melainkan something yang buat sha tersentuh sangat..


Lepas masing2 kenyang, bermulalah operasi kitaorang..nak tahu pergi mana, Lepak JERANTUT.hehehheehehe...hentam aja.sebab sha penumpang then follow aja.janji dapat lepak dengan diorang semua !!! yeahhhhh !!

Acap, Abang Ded, Che Din, Sin Chan and Jijan

Ayu, Yuyu, Tirah, E-ra, Iera dan Syiera

Masa ni dah ta tahu nak buat apa, snaplah picture sampai lebam.Bukan apa kan, masing2 dah nak balik, then pasni entah boleh jumpa lagi atau ta..waaa ! sedeyh2 :(

Ini Qaqai. Sha kenal dia time Pra lagi..by the way, sorry Qai sebab aku dulu agak sombong dengan ko..Tapi aku suka ko time ko buat muka comel then selalu buat muka ta bersalah.hehehe. :)

Ini 4 sekawan yang aku rasa syok sangat kawan dengan mereka2 nieyh.Bukan apa, masing2 happening tau.lebih2 lagi si E-ra ni.Kalau lepak dengan dia memang terbaik lah.aku suka kawan dengan ko.even sem ni baru aku nak rapat dengan ko.hehehe..Thanks tau hari tu ko makeup aku..Pergh ! memang tranformasi ko buat kat muka aku.Tapi tetap aku suke.!!

Suke picture ni.Tengok lah tukang snap sape kan??hehehehe


Yeahhh ! this Ayu Idayu..ko memang best sebab ko selalu ejek aku dengan Acap.Yelah nanti aku kawen aku nak ko jadi pengapit aku.hahaha..Thanks sebab bila aku tinggal sorang, ko selalu jadi mangsa..At last, aku dapat gak makan dengan ko kat Sweet Apple the berkaraoke dengan ko. Even ko risau tentang Costing, ko maintain nak ikut kitaorang.Thanks tau.sayang ko sangat2.

Kak Ana :)

Nak nangis aku, sebab 3 orang jejaka ni ta join kitaorang overnight. Korang adalah yang terbaik buat aku..

Iwan and Athirah :)

Then dah balik dari overnight tu, lepak depan rumah dak laki jap, sementara tunggu pukul 6 pagi..Sambil2 tu, makan kuaci sambil borak2..Memang kelakar ! masing buat lawak, story mory..Dalam pukul 5 macam tu, sha dah cannot go.then masuk kereta AJ puhhhh ! selamat..Tengok2 dah sampai ke U.hehehe..

Apa2 pon, Thanks semua ! korang adalah yang terbaik pernah aku jumpa.!! sayang korang sangat2...Semoga korang berjaya dengan bidang masing2.Then jangan lupakan aku!!!!! :)

4 comments:

  1. huk3...sedihnye....!! thanx sya..aku p0n sayunk k0 gak..k0 jgn lupe aku..aku tuntut jd pengapit k0..=D minx2 panjang j0d0h k0 ngan 0runk jawe..amin..!! nnti leh g kamp0ng aku..kamp0ng jawe taw..!! hehe..lap u..;p

    ReplyDelete
  2. @MiSs A.Y.U
    semestinya ayu goegeous.ko jadi pengapit aku tau.aku nak ko jerp jadi.hahahahhaa..sayang ko sangat2.ko kawan terbaik aku.waaaaaa! kenape baru skunk aku rapat nagn ko kan.huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. huhuhu..srius terharu k0 ckp camtu..nak nanges..
    =((((..a'ah..k0 p0n kawan terbaek..aku rindu gler ngan slank k0..!! tulaa..h0pe stil keep in t0uch..;p tp jgn k0 jd pengapit aku sudah..hahahaha.....

    ReplyDelete
  4. @MiSs A.Y.U
    hahahaha...slank aku??well itu kenangan ngan ko tue.hahahaha.by the way, thanks ayu..
    :)

    ReplyDelete