Followers

Saturday, May 21, 2011

Selamat Pagi semuaaaaaa :)

Assalamulaikum :)

Hye korang ! Ada ta rindu sama sha hari ini ?? Just joking meyh.Ta tahu kenapa hari ini pagi2 dah bangun.Semangat even pening kepala sikit gara2 pukul 5.30 pagi baru nak beradu.Alhamdulillah, diberi nyawa untuk melaksanakn kewajipan sebagai seorang hamba Allah, subuh dilaksanakan dengan baik dan akhiri dengan membaca sedikit Al-quran..Semoga Allah menerima ibadahku.Amiiinnnnnn :)

Terus pergi ke dapur sediakan sarapan.Just dalam fikiran buat nasi goreng aja sebab nasi malam tadi ta berusik.Kupas bawang merah + bawang putih then tumbuk..Cari something yang best dalam peti ais, yeahhhh !! jumpe fish cake then potong2 kasi halus.Pecahkan telur 2 biji.Then masaklah..hehehee.Terkejut abah sebab sha ni dahlah jarang bangun pagi.Lepas subuh jer terus terbungkang then 11.30pagi baru tergedik-gedik nak bangun sediakan makanan tengahari..ish..ishhh !!!


Simple but puas hati rasanya sebab entah !! haahahaa..Yelah ta kan nak puji masakan sendiri.But, Alhamdulillah rezeki di awal pagi.Terima kasih Ya Allah :)


p/s: Abah sayaaaaaang still batuk, agak demam disitu.Doakan beliau cepat sembuh ye :) Thanks korang. ^^v

2 comments:

  1. moga abah cepat sembuh ok~ wah, panggil abah. haha.

    ReplyDelete
  2. @ariph™
    ta kisah lah ariph.hehehe..btw thanks sangat..abah dah okeyh dear.kini giliran saya pula..kui3

    ReplyDelete