Followers

Sunday, May 22, 2011

Random berandom story :)

Assalamulaikum :)

Hye korang ?? Sehat ?? Sha sudah beransur pulih daripada demam. Alhamdulillah !! Yeahhhh, actually sha nak kongsi cerita sikit boleh dikatakan last week punya cerita.. Can or not ?? Can lah.hehehe.. :)

15 May 2011

Tarikh di atas adalah hari istimewa buat classmate sha, Ainon yang selamat menjadi tunangan kepasa Azron if not mistaken. Actually diorang ni dah lama berkawan so kebetulan kitaorang ni pon dah habis diploma so no wonderlah dia nak bertunang awal..Not badlah.Theme merah jambu and siap pelamin lagi tau.So sweet..by the way, thanks ain sebab menyediakan makanan yang best2 untuk kitaorang..Sha pon ta sangka ramai dak2 U datang, so sekaligus kitaorang buat mini reunion.. Alhamdulillah :)



Karaoke Time @Alamanda, Putrajaya

Dah selesai ke rumah Ainon kat Puchong, masing2 nak berjalan2 ke Putrajaya.Alang2 sha lepak rumah Ayu kat Presint 9, kitaorang decide nak lepak Alamanda.Bagi sha ni first time lepak sini, kire not bad lah.. Lepak pulak kat karaoke Superstarz then divide lah duit masing2.Disebabkan mahal, sha pon nyanyi sepuas hati..hmmmm kire 2 or 3 buah lagu jerk..so agak puas hati jugaklah..Thanks Atul sebab nak berduet dengan aku.keh3 :))

Malam lepak @Nasi Lemak Cinta Sayang, Shah Alam

Okeyh, after dah habis lepak dengan diorang semua, buah hati sha ni ajak lepak Shah Alam pula walhal sha tengok dia dah kepenatan sudah.Yelah kan, after this nak balik Klang pula..So, sha nak balik dulu, mandi2 tukar baju sebab dah ta tahan rimas gile dengan pakai baju kurung dari pagi sampai malam.. Then, kitaorang cam pening sikit sebab banyak gila gerai makan kat Shah Alam..Kebetulan, sayang sha ni parking betul2 kat tengah then kitaorang decide makan nasi lemak. Actually kedai ni ta hidang nasi lemak aja, masakan panas pon ada..Sha try tanye juga nasi goreng cinta sayang ni macam mana ? tengok biase aja macam nasi gorang USA jugak.tapi telur tu bagi hancur then lauk ayam :)

Nasi goreng Cinta Sayang

Nasi Goreng USA


17 May 2011 Lepaking @KL

First of all, thanks kat Ayu and Ema sebab melayan sha cari external kat Low Yat.Sha rasa setiap level tu sha dah round and round lagi untuk mencari harga yang terbaik.OMG !! nak tercabut sudah kaki ni tau..Sepanjang pencarian, ade yang offer terlalu mahal gile membuatkan sha giveup ta nak beli.Tapi disebabkan nak jugak benda alah tu, sha nak juga cari. At last, sha dapat dari RM179 jadi RM174 Samsung S2 5ooGB ..not bad.Yang paling hampa, sha ta dapat warna PINK..sooo saddddd :(



Ingatkan nak lepak RedBox, SOGO nak melepaskan lelah tapi agak mahal so lepak kat luar aja.Tapi apa yang ta dijangka, keluarlah mamat yang macam sha kenal, then OMG !!! Awal Ashaari..Fuhhh !!! ketar lutut. Not bad, Awal yang suke tersenyum nampak dye punya lesung pipit then peramah.Thanks yaw sebab sudi meluangkan masa :)


p/s: Kawan sha cakap ko beruntung kalau turun KL aja mesti jumpa artis..hehehe :))

2 comments:

  1. sya..komen sket! pyhla guna cursor yang tu....puas nak cari kepala dia nak klik2...hadeehh!!
    btw,,nie la entry org baru sehat,,, kkumpul berhari2..hehe..btw so jelez ye di situ pic dengan awal!
    (nice song..i lov itt!

    ReplyDelete
  2. yeke??hehehe:) alahai nanti sha tukar if ade masa.actually if ade hover bunga2+ warna pelangi tue just klik aja..
    btw, bukan awk sorg aja dear yg jeles,hehehe
    thanks dear :)

    ReplyDelete