Followers

Friday, May 20, 2011

Hari Kantin SKTF 14 Mei 2011

Assalmualaikum :)

Waaaahhhh !! agak lama juga lah sha ta update.Agak serabut dan bersawang2 dah belog sha ni.Kesian.Actually sha baru balik dari KL kelmarin, so sempat online FB aja.Yelah kan, segala gambar semua dalam laptop then sha lupa pula nak bawak cable camera nak cucuk kat laptop orang lain.So, ini jelah masa yang ada..

Sha rasa belum terlambat bagi sha nak ucapkan SELAMAT HARI GURU pada semua guru2 yang banyak ajar sha, Tabika Islam,SKBT,ABS,SEMENTA,SMKT, sampai sha masuk U.Thanks jugak pada pensyarah2 Kolej Komuniti Jempol and UiTM, Jengka yang banyak tolong dalam semua hal.Terima Kasih.So, hari tu, sha kena temankan akak sha ni pergi HARI KANTIN sekolah anak buah sha ni.Yelah, daripada ta ade kerja kat rumah, baik sha jalan2.Teringat pulak sekolah anak buah sha ni iaitu Sekolah Kebangsaan Tuanku Fatimah, Bentong.Dulu sha pernah sekolah sini.Actually kene sampai sebulan sebab abah and arwah mak pergi ke Mekah, tapi bila 1st day aja dah kene buli, then terus balik rumah atuk.Mentang2lah sekolah tu depan rumah atuk jer.Suka2 hati sha balik.

Agak menarik jugaklah event sekolah ni..Macam2 aktiviti ada.Tapi semua aktiviti kanak2 riang.hahahaa.nak join tapi agak malu di situ.Pagi2 lagi, anak buah sha dah kejut, suruh mandi, sarapan.Yelah masa kita kanak2 dulu sama jugak.Suruh akak bangun awal2 sebab takut cikgu marah datang lambat.Yelah, pagi2 kan kene beratur dengan ucapan sana sini.Yeeeeehhhhaaa ! same like anak buah sha, si Gha ni.Dia ni jenis macam arwah atuk, kalau sesuatu nak buat tu mesti dia punctual sikit.So korang layanlah picture yang ada :) Have Fun !!!





Actually, nak snap RUMAH HANTU.tapi ta kesampaian.diorang dah beratur panjang giler then snap dari bawah jelah..p/s : ade ke patut buat kat tingkat 3..padahal banyak lagi kelas lain kat bawah2 nieyh..hmmmm..ta paham cikgu diorang ni.

Dari kanan
Teka kacang. Menang dapat teddy bear besar gile and ade jual baju bundle
Sayur dari Cameron.Semua fresh2 tau
Buat button.So cooommmeeeellllll! rugi ta buat hari tu.waaaaa !!!!


I'm wanna be like you sis, sebab even dah 7 bulan lebih, still nak temankan anak.Bak kata akak, risau anak ta ada depan mata..haiiisshhh !!! tabik sama Kak De :)


Kusyuk si Gha ni mencari warna.Bila suruh snap boleh dia buat donno jerp.sabar jelah :)
Yang Akmal gambar 'Demon' a.k.a Doremon.At last mama juga yang tolong letakkan warna tu.Si Akmal main celup2 warna tu.. :D


Menunggu hari menanti orang ke 3.Hope gegurl.hehehe :)
SELAMAT HARI GURU !!!! PEACE NO WAR ^^v

2 comments:

  1. blogwalking!;)
    singgah baca n3!;)

    meh singgah blog fae :

    http://fzhjmldn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @misz fae
    yeahhhh ! btw thanks dear..akan BW nanti :))

    ReplyDelete