Followers

Saturday, April 30, 2011

Shopping Time bersama Buah hati !!! ehheeeemmm !

Assalamulaikum semua !
Actually ini cerita semalam yang mana sha pergi shopping kat Tunas Manja, Temerloh.
Tunas Manja ni baru buka kat sini then kalau masuk jer kat entrance dia sebiji lah macam ala2 Giant and Tesco..iye ke??ala meh try masuk..hehehe. Macam biasa abah akan tunggu sha nak bersiap..Abah selalu cakap
Sha ni selalu lambat, nak pakai tudung makeup2 lagi,abah tengok sama je

Munncung jap.hehehe

Before kitaorang pergi shopping abah cakap nak isi perut jap.yelah kan Tunas Manja tu besar then kalau lapar ta boleh nak beli banyak barang..Abah kan ada troli..masuk jelah.nanti kan abah jugak yang bayar..hehee..so sha and abah pekena roti canai kosong.adoi shodap gak mamak ni buat..tapi kan ta sama macam kat Jengka lah..aiiiyoooo @_@

Sampai sana ta semeriah masa hari pembukaan..Ta sempat sha nak snap time tu sebab ramai sangat.Ala ni mule2 aja.Nanti pergi jugak kedai runcit depan rumah nie..hehehee..Abah cakap beli aja apa yang sha nak..so, sha beli benda penting dulu.normallah dah cuti sem ni, keperluan kat rumah amatlah penting.bukan apa, yang tukang masak ni lah yang tercari2 barang nanti..beli sos, ayam, timun, kubis, makanan ringan sikit, keperluan diri..hehehe..
Then sampai kaunter, abah sempat lagi mengorat cashier tu.hahaha..perasan !!! abah gurau aja dengan dia, dia pulak yang lebih.. sha time tu pandang daring aja.hahaha..


Before balik nak ke parking kete, sempatlah snap.gambar abah jerp cantek sebab time sha jer kete banyak pulak lalu.al maklumlah sha ni penyegan orangnya.hehehe..layankan aja !!!

0 comments:

Post a Comment