Followers

Friday, May 27, 2011

Keputusan Penerapan Pelajar Semester Akhir Diploma UiTM ke Ijazah Sarjana Muda UiTM adalah pada pertengahan Julai 2011

Assalamulaikum :)

Hari ni sha ta da buat apa sangat. Sekadar kemas rumah, masak, kemas bilik then online sahaja.Yelah orang yang ta perlu nak pikir kerja yang berat2. Kena bangun pagi, sarapan entah sempat ke ta.Pastu ON PC masukkan data2.Itu kalau kerja pejabat.Kalau yang kat kedai makan, shopping mall tu ape cerita pulak...Ta kisahlah janji buat dari sumber yang halal ye :))


Tengah duk online ja, kawan sha chat kat FB. Untunglah. Selalu sha offline chat ni. Then dia cakap dah boleh check result untuk masuk ke degree ni. Waaaahhh !!! awal gila. Macam menggelabahlah sikit sebab cuak jugak nanti dapat course entah apa2 kan susah. Dalh sekarang sistem dah baru yang mana student dah ta boleh tukar course and kampus. So, kene terima lah even sha ni tercampak ke Sabah and Sarawak sana. Yeahhh ! bagi sha ta kisah sebab bagi pengalaman dok negeri orang ni. hehehe :)

Teruslah jari jemari ni cari UiTM student portal then log in. Kawan sha tersalah pandang. Ta ape dimaafkan. Actually keputusan akan keluar pertengahan bulan 7 a.k.a Julai. So, cam perasaan tu simpan buat sementara sebab lagi sebulan lagi. Then, terus berdoa dan berdoa semoga sha dapat course yang diinginkan..Korang nak tahu apa. Dah kata student business mestilah amik aliran yang sama kan.

First : Finance
Second : Islamic Banking
Third : International Business
Fourth : Operation Management
Hope ape sha inginkan tercapai jugak. Amiinnnn :)



5 comments: