Followers

Wednesday, June 1, 2011

Kawan dah kahwin. Bila pulak time saya ni ??



Assalamualaikum :)

Hye semua ?? sehat ?? by the way, sha sekarang kat rumah akak @Kelana Jaya. Sepanjang kat sini, sha ta buat apa sangat tapi sha ada tolong akak sha berniaga kerepek. Sangat2 laris even belum ada perayaan apa2, permintaan yang sangat tinggi..Alhamdulillah jualan tersebut berjalan selama 2 hari. Seronok tengok ramai yang membeli.So, apa lagi korang, pergilah buat business. Masyuuuukkkk !!!

Okeyhlah, actually sha nak story berkenaan entry kat atas ni. Yeaahhhh !!! Lagi sorang kawan sha naik pelamin. Seronok tengok gelagat dia ni. Sha kenal dia masa Form 1 dulu. Boleh dikatakan sangat pemalu then kalau dia marah keluar suara halus dia tau. Selalu menyakat dia jugaklah dulu2..Akhirnya, dah jadi isteri orang. Tahniah Noor Farahiah Ikhsan dan suami. Sorry sangat ta tengok ko bersanding main tukar2 baju..Soooorrryyyy ye :)

Sha datang dengan mereka-mereka ni.
Sya, Farah, Hafizah and Fitrah :)


Kebetulan jumpa Farah Nadira, Shah and Eqin.
Thanks korang sudi snap sama2 :)

Apa yang sha geram sangat pengantin ni comel dengan tema warna purple.Mata bulat kulit mulus.hehehe :) Farah ko memang sangat cantik hari tu.Thanks sangat2. Beruntunglah akak dia pandai makeup then inilah hasilnya..Cantekkan ??



Untuk pengetahuan korang, hantaran ni hasil kreatif dari si pengantin perempuan ni lah...Memang ta dinafikan Farah ni memang kreatif. Sha ingat lagi form 3 ada Kemahiran Hidup ERT kan..jahitan dia lah paling hoottttttt ! gitu. Dia memang pandai menjahit.hehehe :) Then hias2 kelas dialah.Buat time table, jadual bertugas..Setiap tahun macam2 gambar ^^V

Adush, teringat pulak main kawen2 masa kecik2 dulu.OMG !!!!!

Kitaorang doakan Farah dan suami...
Semoga korang bahagia sampai ke anak cucu.
Semoga menjadi suami/isteri yang soleh/solehah :) Amiiinnnn

4 comments:

  1. msa dulu kita bergembira dgn rkn2...
    skrg,sumenya dh bsr dn b'khwin...

    ReplyDelete
  2. @Zik

    yup, betul tu zik.hehehe.
    ta apelah hope friendship masing2 ta terputus ditgh jalan.hehehee

    ReplyDelete
  3. hai kamu..
    nice blog..comel..kenal nadia afiana x..budak banking jugak :)
    CN singgah sini

    ReplyDelete
  4. @cik najihah

    hye dear....ermm ta bape kenal lah..
    lagipon dah hbs diploma sudaaahhhh..
    hehehhee..thanks singgah tau..
    awak comel :)

    ReplyDelete