Followers

Wednesday, May 4, 2011

Balik rumah makan..makan..dan makan lagi :)


Assalamulaikum :)

Start sha cuti then kene 4 bulan duduk kat rumah, ingatkan bolehlah nak merasa kurus sekejap.Yelah, mood nak makan kalau kat rumah boleh dicontrol sebab bila2 aja bolah nak makan.Betul ta??Tapi bangun2 tidur aja, abah dah belikan break1st nasi berlauk.Then lunch sha masak pula.Sapa jek nak makan.Sha and abah jugak.yelah dah duduk 2 orang aja.hehehehe :)

So, semalam sha telefon my besfren just nak comfirmkan dengan dia sama ada dia cuti atau ta..Then Alhamdulillah, dia cakap cuti and kebetulan dia nak keluar.So, sha suruh dia jemput sha sekali.Maaf, sha ta ada lesen full lagi buat masa sekarang.InsyaAllah esok pagi sha start belajar.Alang2 dah keluar sha pergi hantar laptop ni sekali dekat kadai member sha.Alhamdulillah rezeki sha, sha baiki ta payah bayar.Then bila pakai laptop ni laju semacam then internet boleh menerimanya..Thanks God !!! :)

First, decide nak pergi karaoke aja.Tapi macam mood nak nyanyi tu ta ada.So, sha suggest lepak pizza.Yeeehhhhaaa !! teringat celebrate 1 month dengan si buah hati..Actually tempat yang sama juga sha duduk semalam..Waaahhhhh!! rindunya dekat dia. :)


<3 Ni sha punya :) nyummmyy !! sebab ada cheese yang meleleh, rasa nak order lagi aja :P

Ini fiza punya,Sha bahasa ayam yang dia order tu ayam masak kicap.hehehee :))


Lepas tu, sha rindukan besfren sha lagi sorang nieyh.Then call dia suruh datang pizza.Yelah kan prang yang dah bekerja so susah sikit nak lepak2 dengan orang yang suka lepak2 nieyh.hahaha..Sha paksa jugak sebab ada makanan free untuk dia.So, dya pon datanglah dengan muka selamba menyambar sup mushroom soup terlebih dahulu.hehehe
Fitrah here she come !!!



Last but not least, sha first time menghabiskan mushroom soup ni buat julung kalinya..yeeehhhaaaaaa!! sebab before ni nak habiskan time tu pulak perut dah penuh.So, ta boleh nak masuk sudah..Pizza tinggal 4 slice lagi, sha bungkus, then kat rumah makan dengan abah pula..keh3333..

By the way, Thanks reading story ni :) chill babe :)

0 comments:

Post a Comment