Followers

Thursday, March 24, 2011

TEAM FPP THE BEST :)

Assalamualaikum semua !!
Hari ni nak story mory pasal bola..actually dah lama nak update pasal ni.sebab ta ade masa langsung, then hari ni lah paling nak dikatakan hari paling bosan sedunia...sha update.
by the way, congratulation pada dak2 bola FPP sebab menang sentiasa..
by the way, FPP means Fakulti Pengurusan Perniagaan.[ thanks kanda sebab bagitahu terjemahan huruf2 nieyh]

Masa first tournament antara FPP dengan dak Sains..bangun awal2 pagi gara2 nak pergi tengok.bukan apa kawan2 sha sebok nak bagi support kat dak laki..yelah kan ini jerp yang mampu..dah sampai padang baru perasan yang sha dress up macam nak pergi ke bandar.hahaha..gile ape.siap suar jeans bagai..OMG!! lantak lah..turun dengan muka baru bangun tido..then yang penting sha mandi okey..haiya.jangan pikir bukan2 ye..

thanks Ema snap picture kitaorang yang agak menggedik kejap..
meh sha kenalkan..
yang tepi sebelah kiri tue Athirah..gila akan bola lebih2 lagi MU..
yang tetibe pakai jersi Malaysia tue, dak paling HOT business mestilah Ayu..hehehe..

Then, disebabkan kitaorang lambat sikit datang, ta dapat nak snap picture sorang2, dari jauh pon bolehlah...cube teka FPP warna apa.??.hehehe..
tengoklah sha kao baju warna ape..HIJAU..yeah !!! kebetulan, grab baju tu ta sangka sama pulak..so maknanya sha ni ikut theme lah kan..gud !!!! perlawanan pon bermula.
korang cube perhatikan wajah busuk sha tue..
sha pon ta pasti apa yang sha cube katakan dengan memek muka yang agak hodoh disitu..yup mybe geram ta gol2 kot..ataupon tengok certain pihak lawan yang asyik dengan drama masing2..hahahaha...

Setelah tamat permainan..FPP mendapat kemenangan 2-0 denagn dak2 Sains..hehehe..TAHNIAH..pasni buat betul2 ye..kitaorang maintain akan support korang !!
macam biasa before balik tu, snap lah picture..
agak gemoks disitu..hehehe >.<



p/s: terbaru FPP menang dengan OM 1-0

4 comments:

  1. syakirah samat kenapa kau kelihatan semakin semakin & semakin berisi?

    ReplyDelete
  2. @Anonymous

    sebab aku sedang bahagia..hehehe..comel kan :)

    ReplyDelete