Followers

Thursday, March 24, 2011

Berkaraoke, Jalan-jalan dan Makan-makan

Assalamualikum semua !!!
petang ni, agak mengada sikit.waktu tidur tapi kelas hari ni habis awal pukul 10, then breakfirst pula nasi lemak..haish ! memang ke laut sudah..
then dah bangun sebab si kekasih hati ta bagi tidur, sha pon buat2 rajin mengupdate kisah2 yang sha rasa buat kenangan ..

ni 2 last week punya cerita..sebab gara2 sha ta balik rumah.then for the first time sha, sha stay back kat Jengka, so nilah aktiviti yang boleh dikongsi dengan korang semua !!.suka ta??
hahahahhaa
actually kan kelas sha kalau hari Khamis kan ada 1 kelas aja..dari kol 8 sampailah kol 10 pagi.lepas tue OFF..so, sha pergi makan dengan kekasih hati dulu kat Bandar Jengka.then balik jek bilik, kebetulan roomate sha balik, then Tipah and Baizura lepak online dalam bilik sha..tengah2 lending atas katil, tergerak hati nak cakap jom pergi karaoke.ta sangka diorang bagi respon yang agak best..hehehe..then si gojes Ayu pon datang, dan memberikan tindakan yang positif ON aja..apa lagi terus siap, tepon pakcik van suruh hantar g karaoke..
hambik kau..!! habis sampai RM 56 sebab kitaorang amik bilik VIP yang sejam RM28.nyanyilah kitaorang berbagai2 suara.hentam aja..sebab baru lepas test.hehehe..

habis aja 2 jam, masing2 lapar..hahaha..pergi lepak kat dataran Jengka..Actually sha namakan ni dataran Shah Alam sebab bile malam kan sebijik..teringat sha lepak dengan Hariz makan McD kat Shah Alam.hehehe..masing2 buat pose yang agak gedik..layankan aja !!!




kitaorang yang mesra alam.dak2 kecik Jengka pon kitaorang layankan aja..hehehe :)

Sampailah tempat yang agak romantik..SWEET APPLE CAFE..best tau makan kat sini.harga yang berpatutan.tapi geram kadang2 certain masa boleh pulak tutup.sabor jelah..then hari ni, rezeki kitaorang nak makan sini.macam biasa dah order, kamera pulak bawak time tue, snaplah sampai lebam..hehehehe :)



Tipah and Ayu :)

Sya and Zura >.<



Nasi Goreng Pataya feveret sha..aduh !! laparlah pulak. grrrr !!!

orang tua2 cakap, ta baik membazir.MEMBAZIR AMALAN SYAITAN.rezeki datang dari Allah..so korang tengoklah sendiri.pinggan masing2 yang rasa macam ta payah basuh jer..haha..


p/s: entry akan datang..'sebok shopping terjumpa perempuan GOJES !!!!.tunggu :)

1 comment:

  1. sedapkan makanan kat sini....sy sk ns goreng USA...;)

    ReplyDelete