Followers

Wednesday, March 23, 2011

Result spm dah keluar !!.teringat zaman muda2

Assalamualaikum semua !
ape khabar ye??
disebabkan sha ada masa nak update belog hari ni..before tu.
tahniah pada semua adik2 yang baru dapat result SPM hari ni.
how??mesti gempak kan.

alang2 sudah entry tajuk result SPMpada tahun 2006..sha teringat pula zaman2 dolu2 kala..yelah kan.kenangan manis dekat sekolah dulu.
masa sha amik result SPM ni masa tu jugak lah sha baru balik dari PLKN..fuhh!!! bayangkan hitam legam..budak2 lain boleh ta perasan sha...owhhh!!! sedeyh giler masa nieyh..
tapi not bad jugak sebab dah beberapa bulan ta jumpe mereka2 yang pernah menceriakan hati sha sepanjang 2 tahun sekolah kat sane..
by the way
thanks a lot pada
Zulaika
Hanem
Aqila
Ain
Nia
Baby
Masita
P-nut
Annyss
Suhaila
Shida

Alhamdulillah semua kawan sha sudah berjaya..tahniah buat korang.
Friendship for ever..
aku sayang korang semua !!!!

4 comments: