Followers

Wednesday, March 2, 2011

Senang HATI

Assalamualaikum semua !!
sha saja nak story mory mood sha hari ni.
bukan apa entah kenapa hari ni rasa happy semacam.
orang kata jangan happy sangat, nanti boleh nangis.
betul agaknya..hope nangis benda2 baik sahaja.amiiinnnnn...
actually sha dah siapkan slide presentation untuk subject ENT as marketing manager.
rasa macam bebanan dah lepas..then now sha kene settlekan reportnya pula.
Alhamdulillah..thanks sangat2 pada group sha
Rara, Atul, Aishah, Tipah and Tirah
sebab bantu sha dalam semua hal..

see ! muka senang hati..tapi sha sentiasa tengok kalender kat board ni..debaran makin terasa..hello ingat nak tengok anugerah AJL ke perlukan debaran..huhu..belajar pon kena lah..
so next week sha kene tempuh
test..korang doakan ye.
9/3 = Islamic Banking
11/3 = Entrepreneur
14/3 = Investment
18/3 = Selling

wish me luck ye

6 comments:

  1. insyaallah boleh..
    semoga bjaya.. Amin
    salam pkenalan.. datang dr blog ben..
    jom follow sy jgak untuk smangat sy bblog :)
    maceh...

    ReplyDelete
  2. @rizaros

    terima kaseh..okeyh akan di terjah nanti :)

    ReplyDelete