Followers

Thursday, March 3, 2011

SEGMEN : DI SEBALIK TABIR BLOG ..

Assalamualaikum semua !
Hari ni sha ta balik rumah then sha duduk sorang2 dalam bilik ni.apalagi nasib baik ade peneman yang setia iaitu lappy sha ni..terima kasih sayangku..
sha nak join segmen Abang Ben ni.
jom ramai2.
macam biasa sebagai permulaan mesti ada header Abang Ben.


Macam biasa sebagai permulaan mesti ada header Abang Ben.



Then kena letak gambar yang paling menawan...hehehe..kire okeyhlah kan pic ni :)


Latar Belakang.

Nama diberi oleh abah dan arwah mak ialah SYAKIRAH BINTI SAMAT..sekarang sudah pon 22 tahun dan masih study di semester akhir dalam jurusan Diploma in Banking dekat UiTM, Jengka..Asal sha Pahang. Anak ke 5 dari 6..adik beradik semua perempuan..hehe.apa yang penting sha sayangkan FAMILY sha

Jumlah follower

Follower sha sekarang sudah mencapai 180 orang.terima kasih sebab bagi sokong untuk sha berblogging even kadang2 tu sha agak busy. yelahkan as a student kena utamakan pekajaran dahulu..InsyaAllah sesiapa yang jadi follower sha, sha akan follow anda juga..by the way, thanks Abang Ben juga sebab semenjak sha join segmen Abang Ben, ramai yang dah mengetahui belog sha..TERIMA KASIH. >.<

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?

Sha rasa online Facebook 24/7 sahaja lah..hehehe

Ceritakan kepentingan blog kepada anda

Sha rasa amat penting kepada sha sendiri sebab dari sini juga kita dapat kongsi cerita, masalah, then sometimes dapat pengetahuan. From sumber blogger2 yang lain, dari something yang kita ta tahu jadi tahu. Selain itu juga, blog juga boleh dapat ramai kenalan ta kira dari mana2 pon..

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

Apalagi kalau bukan dari belog THE PINK GAJAH STORY from Cik Ryna Tri Asmara..
sebab
kemas dan seronok tiap kali nak bace entry Cik Ryna..






10 comments:

  1. salam,
    mengunjungi disebalik tabir blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D

    disebalik tabir apisv2

    ReplyDelete
  2. kecewa aku.. blog aku bukan fevret kou..

    ReplyDelete
  3. datang spotcheck dari BA
    semoge berjaye
    salam kenal

    ade mase tolong votekan

    http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

    last 10mac2011

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan...
    datang dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. singgah dari blog abg ben
    salam perkenalan..

    jom join contest saya!
    http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

    ReplyDelete
  6. kira ok gambar tu..

    hi, lulu dari blog En. Ben

    ReplyDelete
  7. "nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

    selamat berkenalan ye...:)

    ReplyDelete