Followers

Wednesday, March 2, 2011

1 March 2011 - Selamat Hari Jadi sayangku


Hye semua ! Assalamualaikum
Sha agak kepenatan sebab this week and seterusnya sha mempunya masa yang agak padat dengan Test dan kuiz..Ya Allah !! hanya DIA saja tahu perasaan sha macam mana..
Alhamdulillah, kuiz II investment pagi semalam sha dapat 21/30..means tinggal lagi 1 kuiz so sha tingkatkan lagi..amin..

yeah ! by the way semalam sha ta diberi kesempatan nak wish kat adik sayang sha yang sorang ni HAPPY BIRTHDAY..macam ta percaya umur dia sudah masuk 17 tahun..hehehe..dah besar adik sha rupanya..actually, apa yang sha bangga sangat dengan dia sebab dia seorang yang tabah dan kuat semangat..yelah kan..pada usia yang muda, yang perlukan kasih sayang tapi diberi agak sekejap..lebih2 lagi arwah mak pergi masa adik sha ni umur 13 tahun..tapi Alhamdulillah sangat2 dia dapat mengerti kehidupan..

nilah adik sha, SITI NUR ATIQAH SAMAT.
seorang yang terlalu obses dengan Justin Biebir >.<

Happy Birthday
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
semoga berjaya SPM 2011 ni tau
sayang U lebih lah :)


p/s: insyaAllah, sha nak celebrate birthday adik sha.tunggu entry akan datang !


2 comments:

  1. alahai....
    happy birthday jugak untuk dia...
    dan good luck untuk kamu yang ambik test...
    (n_n)

    ReplyDelete