Followers

Friday, February 4, 2011

Teruja sangat2. Alhamdulillah masih boleh kawal

Assalamulaikum semua !!!! by the way sha saja online pagi2 lagi.yelah ta tido punya pasal..before tu sha tengok cerita korea..buat sementara waktu off jap FB takut orang sebok dok kata yang sha ni 24 seven menghadap FB..salah di situ ye..tengah syok2 belek FB perasan yang friends kat sebelah kanan tu macam makin meningkat.yelah selalu kan if ade new friend terpampang kat atas tu kan...tapi sebab tenet yang agak lambat sikit so lambat lah information yang sampai...hehehe...

Then ta sangka orang yang add sha tu Ben Ashaari..wahh!! bukan senang tahu seorang blogger terkenal nak add orang lain..sha rasa bukan sha sorang..mybe ramai lagi sebab malam tu sha BW kat Farzana then dia pon buat entry yang sama...hehehe..kite sama lah..

So, what ever it is, thanks Abg Ben sebab sudi mempromote belog sha before this..maaf sha budak baru belajar berblogging.if ada salah silap or terkasar bahasa..minta maaf seyh !!!


2 comments: