Followers

Friday, February 4, 2011

Celeb BUFDAY di rumah..HOME SWEET HOME

Assalamulaikum semua !! kepada blogger2 sekalian..selamat pagi..by the way welcome new home..siapa yang rajin singgah sini kompem tahu ade perubahan kan..tapi rasa totally berubah kot..don't worry still under construction belog sha ni..okeyh tinggalkan itu semua terlebih dahulu..kali ni sha nak story pasal malam tadi sha celebrate birthday sha yang ke 22..agak dah TUA di situ..but still mengaku muda..yeahh!! always nampak muda..

sapa yang kat sini umur 22 good job.kita serupa..clap2

So, hari ni sha saja celebrate lambat birthday sha sebab before this adik dan kak long sha ta cuti lagi.yang ada abah and sha jer kat rumah.so nanti ta rasa apa2 sambut berdua..sha pon tunggu diorang..apa yang best sikit kali ni sebab sha pergi beli kek sendiri..rasanya 1st time..kalau last year abah buat surprise ingatkan ta nak sambut tapi jeng..jeng.. kek depan mata..wahhh!! agak terharu disitu..so kali ni sha sendiri pergi beli.. agak bangga jap.

Sha dressup biasa jer.ta adelah sambut beria sekadar suka2 aja..see !! 1st time sha buat style macam ni bile pakai shawls..actually, kawan sha, Ummie ada pakai macam ni.so sha cepat2 tanye dia dan dia cakap tengok kat YouTube. Rupanya blogger hebat buat tutorial iaitu Maria Elena..best tau.ta bosan tengok tutorial dia..kelakar.comel.stylish..wah ! perfectlah..by the way Ummie...thanks :) maaf.!! bilik yang agak semak mata memandang.kui3. tepat je pukul 9.00 malam abah dah panggil sebab petang tadi dia cakap nak buat lepas isyak..So, diorang ini jelah celebrate dengan sha..


Adik, Abah, Kak Long and SHA


Kek di atas sha pilih sendiri. Sebelum tu ingatkan nak beli Secret Recipe tapi memandang macam banyak jer lebih2 lagi feveret sha Chocolate Indulgence..so lupakan sebab dah 2 hari sha makan [ itupun Pit belanja ], decidelah beli kek kat ORENS CAKE HOUSE..wah !! agak sedap sampai menjilat jari..Chocolate Moist Cake memang sedap.ta nyesal beli..

Before apa2 amik berkat terlebih dahulu..Terharu sha bile abah doa
' Ya Allah ! Engkau panjangkan usia anakku Syakirah bt Samat dan semoga dia berjaya dalam hidupnya Ya Allah..amiiinnnn..'

Lepastu, bermulalah aksi anak beranak.Thanks Along sebab sudi menjadi photographer sha..hehe..guna pinky camera sha..:)
okeyh semua !! gambar menceritakan segalanya
padahal ta tahu nak cakap apa dah..layan je gambo2 niey






Yeah !! di bawah ni sesi suap menyuap.adoi !! Berlatih dulu sebab nanti kahwin senang.hahah..lambat lagilah sha oiiii!!!






Entah apa yang adik suka sangat..tapikan sha suka gila picture nieyh.tiap kali tengok mesti gelak sama..macam gambar ni hidup pula



Terima kasih Abah, adik and Along..sha happy sangat.even arwah mak ta ade kat sini untuk meraikan bersama, tapi sha syukur sangat..Terima kasih abah sebab banyak kali dah happykan sha.InsyaAllah sha pon akan happy kan abah sampai bile2..INSYAALLAH


p/s: Happy ta terhingga..
p/s/s: Tinggal lagi 3 hari nak habis cuti..adoi !! @_@

2 comments: