Followers

Thursday, February 24, 2011

segmen 1: SENYUM XNAMPAK GIGI.

Assalamulaikum semua !!!
Selamat pagi dan salam 1 Malaysia.
amboi semangat tahu.disebabkan sha dah lama ta update..then juga sebab petang tadi bantai minum Nescafe..nak ambik kau ta boleh nak tido.
so macam biasa BW then sha terjumpa contest ni.
contest ni from Maizatul Adawiyyah .
actually picture dia semua kalau snap mesti nampak gigi..then kali ni dia uat contest senyum ta nampak gigi..how???
by the way due date 27 February 2011
sha pertaruhkan picture di bawah ni

masa dalam kelas then kena tegur dengan 2 lecturer.
1st : lecturer ISB300..' awak budak baru ker?'
2nd : lecturer Investment ' style tudung baru ye? awak beli dah siap ke, buat sendiri ?'
alahai di situ sudah blushing ye..weeee

Tag pada mereka


p/s: nak join jom klik belog Mai ye :)

8 comments:

  1. haha kou dan2 je nie..
    nak pekena aku la nie.. haha
    segan laa aku contest camnie.. haha

    ReplyDelete
  2. @Qamarul
    argh ! ta kire.ko kene join jgak !!!!!..huhuhu..cepat2.t aku nak tengok

    ReplyDelete
  3. waaa.. memang x nampak la gigi.. heHe. ejulz pun dh join jugak.. haHa

    Jgn lupe singgah k.. :)

    1 "Siapa student UNISEL kat sini???"

    2 "Munajat Keampunan"

    3 "Malam semalam ejulz mimpi ngeri!!!"

    ReplyDelete
  4. muktamad !! takmau.!! ha3 ooo kou.. tgk laa nati ade tag aku kene kan kou balik!! bru kou phm perasaan aku.. ha3

    ReplyDelete
  5. @Qamarul

    waaaa ! sampai hati ko..ta apelah nak uat amcam mane kan..huhuhu

    ReplyDelete