Followers

Wednesday, February 23, 2011

Hadiah VS Shopping

Assalmulaikum semua !!!
Firstly sha mnak minta maaf sebab dah lama ta update belog nieyh.
bukan apa sha busy semenjak ni.
Test
Kuiz
Assignment
project ETR
a lots of work that i should do before.
inipon sha curi2 masa untuk update and edit gambar sikit2.
Thanks photoscape :)

Actually nak story mory sha dapat hadiah lagi sempena birthday sha kali ni.Alhamdulillah..rezeki orang kata..walaupon umur dah meningkat still orang nak bagi kan..thanks a lot my dear..

First, thanks a lot kat classmate sha, Zulkifli a.k.a KANDA heheh..dia ni orang Langkawi.then no wonderlah kalau dia bagi sha coklatkan..hehe..sedap tahu..beruntung orang langkawi.chocolate murah2 kat sana..terima kasih..

2nd, Thanks pada Azura Aman sebab bagi frame ni..hehe.sha rasa nak letak picture zaman sha kecil2 sebab perasan ta kat keliling frame ni ade puting, botol susu..perasan ta??hehehe..comel kan...macam tahu2 jer sha suka warna pink..terima kaseh sayang :)

okeyh dear, Sabtu lepas sha hangout dengan kawan2 teknik..before tu sha malas sebab hari Isnin sha ada kuiz ETR..kena pikir banyak kalilah kan.then kawan sha bagitahu kawan2 lain pon nak folow.apalah lagi sha mahu jumpe mereka semua..rindu ta terkata tahu.. hehehe..

ni anak buah ain - FINA..comel kan.geram..

First sha meet together2 kat Times Square lepas Ain buat gigi then shopping kat Masjid Jamek..yaaahhhoooooo!!!!
tengok sendirilah pa yang sha beli.comel2 kan..heheh

rantai OWL, shawls pashmina and cekak rama2 :)

0 comments:

Post a Comment