Followers

Friday, February 25, 2011

I LOVE MC DONALD

Assalamualaikum semua !!!
yeahhh ! macam biasa weekend memang sha akan balik umah sebab duduk Jengka nothing to do..lebih baik sha balik lepak dengan abah tersayang.hehehe..
actually hari esok, family belah arwah mak ada buat family day dekat Janda Baik, Bentong..kira ni first time sha join sebab tahun lepas time family day sha ada test berganda2, kuiz sana sini thats why esok sha nak join semua aktiviti..hehehe..

ermmmm, by the way, alang2 sha balik rumah semalam, then si kawan sha yang jemput, sha ajak lah dia belanja Mc Donald dekat Mentakab.thanks kawan.dah lah awak jemput sha kat Jengka tu, kena belanja pulak..hehehe..TQ-TQ
before this sha selalu order Mc Chicken sebab ini semua gara2 ex sha yang ajar..since dia dah ajar ni kali ke 2 sha makan Chicken Crispy..hahah..NO MORE MC CHICKEN ANYMORE.hahahahaha..laughing like angle...

ni ngade2 guna webcam camera.hahaha..layankan aja ye.
BYE-BYE

p/s: korang suka makan ape ye ?? jom share2 !

4 comments:

  1. dulu suke foldover tp skang 2 x de. so, klu g mekdi msti amik big mac. pasni sha blnje big mac eh..

    ReplyDelete
  2. dulu OE suka makan mcd jugak...
    suka spicy mcdelux juga...

    tapi disebabkan sekarang susah nak jumpa mcd, OE dah tukar arah jadi suka kfc pulak...
    sebab depan mata ada kfc...
    balik rumah nanti ada kfc depan mata...
    ehhe...

    P/s: OE baru datang sini... salam perkenalan...(n_n)

    ReplyDelete
  3. @amilinhussin

    yeke??hahaha.. boleh2 aja kalau nak soh belanje..jemput sha kat rumah ye :)

    ReplyDelete
  4. @Orkid Edyliyne @ OrkEd

    OE..dulu sha suka KFC..suka makan zingerburger...nyummy !..lately suka MCD pula...
    btw tengs..salam perkanalan juga

    ReplyDelete