Followers

Wednesday, February 2, 2011

Orang jauh WISH BUFDAY


Ni pic 2007, sha PLKN kat Summer Set Resort, Rompin.

Assalamulaikum semua !!!
sehat?? actually sha update sikit jer sebab sha nak study investment.lagipon insyaAllah hari Isnin atau hari Selasa mybe ada test 1..OMG !! 3 chapter sayang2 ku..Ya Allah tolonglah hanbaMu ni..

yeeehhhh!! by the way..thanks a lot my sweetheart Rasyidah Sulaiman sebab wish birthday sha ..terharu sangat sebab kita kan dah lama ta jumpa setelah awak study jauh di negara orang..huhuh rindu sangat2 kat awak tahu ta..actually Syidah ni study kat Jepun..lama jugak lah.last sha jumpa dia, masa kitaorang habis PLKN 2007 dulu sebab nak ambil gambar kat dia.itu last ye..wah!! Almost 3 years Syidah kita ta jumpa..

Just sha nak ucapkan semoga Syidah berjaya dan habis belajar nanti jangan dah belajar jauh2.huhu..rindu makin tebal tahu ta..Ingat Sha selalu ye..>.<


p/s: Thanks Facebook sebab merapatkan lagi hubungan kitaorang as a BFF..
p/s/s: Doakan kejayaan sha ye kawan2 :)

6 comments: