Followers

Wednesday, February 2, 2011

Melalak lagi dan dapat present dari DIA

Assalamulaikum semua !! selamat tengah hari..dah lunch??sha belom sebab ta tahu nak masak apa..hehehe..by the way nak citer pasal semalam..agak best sebab kali ni karaoke ada orang belanja..yeahhhh!!! terima kaseh daun keladi..esok lusa belanja lagi ye..TQ
terer ta pantun kali nieyh..
Semalam, sha dressup simple aja dengan t-shirt and jeans.shawls wajib dengan reben comel warna hijau..hehe..pssssttt..murah aja RM3.90 kat The Store..heheh..

Pic kat atas ni lah sha..bukan orang lain tahu.kenap comel ekh??
sesi memuji diri sendiri..hahaha
kali ni sha selalu siap awal.bukan apa selalunya kawan sha datang umah jemput biasalah kan orang ta ada lesen lagi ..mesti sha baru nak make up lah..baru nak kai tudung lah..adoihhh!!! agak gedik di situ..ko ingat ko puteri Santubung..so sementara tunggu empunya badan nak belanja kitaorang..bak kate dia kena tolong mak dia jap, Fiza suggest kat sha nak makan aiskrim snow ta??wah!! agak teruja sebab before this sha selalu gak lalu depan kedai ni tapi ta sempat nak singgah...now sha mencuba aiskrim snow nieyh..actually sha agak lupa nama kedai tapi ta salah sha 100 yen kot...yeah!!! betul2..kedai ni namanya 100 YEN. Then Fiza ni pilih MILK Aiskrim.then sha sempatlah mensnap picture auntie ni buat...maaf ta sempat nak tanye nama dia..hahahahha..

See !! auntie ni buat macam ABC je.actually ais tu dah bercampur dengan susu..thats why best tahu bile nak makan nieyh..buat masa ni not badlah rasanya.korang boleh mintak coklat tu lebih.dia ta kisah..by the way 1 mangkuk RM 4.90 aja

Taaaaraaa!!! comel tahu..macam ta nak makan.dengan coklat yang agak banyak..aiskrim dia gebu2 jer..macam salji..pernah ta korang pegang salji..sha pernah tahu..nak tahu kat mana..jeng..jeng... kat Snow World je kat Genting..hahahaha.well setelah selesai membeli..apa lagi snap aja..

Jangan marah kenapa asyik gambar dia aja dalam belog sha..sebab dia adalah peneman di kala sha kebosanan duduk kat rumah..hehehe..terima kaseh yunk.segala jasa ta dapat nak balas..wink2 >.<

Sesi untuk merasa...Ya Allah memang sedap..makan pulak time hujan2 nieyh.. peace !!

Setelah melantak sampai habis dalam kereta bukan apa kat luar hujan.macam merestui kitaorang makan aiskrim gitu di musim2 sonata sekarang ni..hahaha.so empunya badan pon datang..so it is time for me to enjoy..eleh enjoy r sangat..kui2.tempat karok kat tempat biasa sebab sha rasa dah ta ade tempat lain da..layankan aja.tapi kali best sikit bilik yang agak best sound dia..bile nyanyi macam penyanyi lah..perform habis lah..weeewitt !!!

Sedang menunggu giliran..padahal dah banyak lagu kot.. 1st song yang sha nyanyi lagu EREN-TAK KAN ADA PISAH..haha..lagu ni sha tuju pada dia..huhu T_T..[ hope dia bahagia..weewiitttt ]

Ziana zain dan awie..hahahaha korang memang best !!!diorang kalau diberi mikrofon kompem best.suare diorang ni pon boleh tahan..bolehlah masuk AF jap lagi..hahaha..sorang bakal lawyer sorang bakal engineer..boleh ka??

Ni tunggu music lama sangat..suruh lah Pit tolong snap kan..lagu Alyah-Tak Mungkin Kerna Sayang..memang nak runtuh dinding kiri kanan..yelah suara macam hampeh aja..hahahaha..

Yeah!!! sebelah sha nilah Pit.actually nama dia Firdaus..jangan mara gambar ada dalam nieyh..weekkkksss :P
Okeyh..bile dah habis melalak, kitaorang lepak minum2 aja..sha ni pulak pantang nampak ade sale..yelah sempena raya Cina ni..hehe.macam2 lah sale..ternampak pulak kedai kasut tu..alahai sale sampai 70% dari berpuluh2 ringgit at last sha tengok berbelas..nak beli tapi kompem at last selipar jepun jugak yang sha pakai..hahahaha..by the way, thank Pit sebab bagi gift ni..huhu.agak terharu walaupun ta ade BF tapi still ada yang sudi bagi hadiah..yeahhhh!!!!..

p/s: sedang tunggu Kak Long balik sebab nak celebrate birthday hari ni..hehehe..jom sekali

0 comments:

Post a Comment