Followers

Tuesday, February 1, 2011

Terima kaseh FARAH COMEL

Apakah status anda?
STATUS?? dah kawen anak ada 2 kot..hahaha..mana adalah..sha still single means ta ada BF ye.buat masa sekarang sha ta nak pikir lagi soal couple ni sebab nak merasa hidup tanpa BF..hahaha...by the way, sha still milik family sha, milik kawan2 sha..ta da masalah if sha ade BF atau ta..buat masa sekarang sha happy dengan life sha.hati ni still tertutup untuk mana2 lelaki..hoho..plish!! bagilah masa..TQ

Ceritakan diri anda. .
Mohd Syakir nama diberi setelah sangkakan kali ini anak lelaki yang keluar tapi padahal still gurl yang comel..hahaha..akhirnya mybe abah and arwah mak ta tahu nak pikir nama ape..haiiii...letak jelah Syakirah..sekarang umur sudah meningkat iaitu 22 tahun..kelmarin my birthday 30 Januari..sedang menghabiskan sisa2 Diploma in Banking kat UiTM Jengka.seorang yang cepat terasa, happy go lucky, cepat menerima kawan..mempunyai haiwan kesayangan iaitu kura2 yang sekor jantan and betina..Nel and Neliel namanya..

Ceritakan tentang blog anda. .
Belog SYAKIRAH SAMAT - Tentang Aku dan Dia banyak mengisahkan perjalanan hidup sha..everthing sha luahkan dalam ni..yelah belog diri sendiri kan..so sha rasa ta kisah kot.if ada yang ta puas hati..terima kasih sebab singgah..wink2 >.<

Apakah pendapat anda tentang blog?
Sangatlah best sebab boleh luahkan perasaan yang terpendam..lagipon kalau sha ni jenis suka pendam dan cepat menulis..tapi sekarang dah ta..menaip aja..hahahahaha...kira okeyhlah..so sesiapa yang nak tahu sama ada sha gembira atau marah..hah!! cepat2 datang singgah belog sha..hehehhee :)

Nasihat kepada rakan-rakan yang baru nank buat blog. .
Be yourself..jangan sombong.. :)

Nyatakan keunikan blog anda. .
Unik??ta ada kot sekadar kongsi cerita dengan kawan2 berbelog

Sampai bile nk tulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
Sha rasa sampai bila2 kot.even dah kawen ker or dah tua..hahaha..layankan aja..kalau dah tua pon mybe atok nenek di zaman canggih..hahahaha..impian semoga korang support blogger2 yang lama dan baru..


p/s: Thanks Farah sebab tag sha..
p/s/s: nak pergi berkaraoke lagi..jom2


0 comments:

Post a Comment